PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απόγευμα: Διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ


Παρασκευή 24 Ιουνίου

Διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ: Απόγευμα, Παρασκευή 24 Ιουνίου. Η ΔΕΗ γνωστοποιεί:

• Το Πρόγραμμα των εκ περιτροπής περικοπών ρεύματος που θα πραγματοποιηθεί στο Νομό Αττικής – μετά από σχετική εντολή του ΔΕΣΜΗΕ –από τις 16:00 έως και τις 22:00. Η κάθε περικοπή θα έχει εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή.

Με τα Προγράμματα των εκ περιτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης που καταρτίζει η ΔΕΗ, η Επιχείρηση επιδιώκει να διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίζουν καλλίτερα τις εργασίες τους.

Τα Προγράμματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και στην εφαρμογή της εταιρείας για «έξυπνα κινητά». Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100.

Η ΔΕΗ ζητεί συγγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και θέλει να τους ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες για τον αυτοπεριορισμό της κατανάλωσης ρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα.

Νομός Αττικής
Προγραμματισμός διακοπών ηλεκτροδότησης για το απόγευμα της Παρασκευής 24/6/2011.
Ώρες διακοπής Προβλεπόμενες περιοχές με διακοπή ηλεκτροδότησης
16:00-17.30 Πατήσια, Πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου, Πλατεία Βικτωρίας, Πεδίο Άρεως, Γκύζη, Αμπελόκηποι, Ελληνορώσσων, Ερυθρός, Πολύγωνο, Κυψέλη, Σεπόλια, Πλατεία.Αττικής, Κολωνός, Λένορμαν, Μεταξουργείο, Ακαδημία Πλάτωνος, Βοτανικός, Ρούφ, Παγκράτι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Καρέας, Βύρωνας, Ιλίσια, Γουδή, Νέος Κόσμος.

17.30-19.00 Ταύρος, Ρέντης, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Τερψιθέα, Καστέλα, Πειραϊκή, Πειραιάς, Καμίνια, Πηγάδα, Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Άγιοι Ανάργυροι, Φυλή, Άνω Λιόσια.
19.00-20.30 Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη, Ριζούπολη, Μαρούσι, Μελίσσια, Κηφισιά, Μεταμόρφωση
20.30-22.00 Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακας, Πεντέλη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Παιανία, Σπάτα, Λούτσα, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Καλύβια, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσος, Λαγονήσι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment