PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στον κόσμο του Ατρομήτου (photos)


Η πικρία του αποτελέσματος δεν ήταν το μοναδικό άσχημο στη Νέα Σμύρνη αφού οι δυνάμεις των ΜΑΤ που περιφρουρούσαν τον κόσμο του Ατρομήτου προέβησαν σε δυο απρόκλητες επιθέσεις στην αρχή και στο τέλος του αγώνα.

Όπως μπορείτε να δείτε από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό οι περίπου 400 Περιστεριώτες που βρέθηκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση δέχτηκαν δυο αναίτιες επιθέσεις από τα ΜΑΤ στην αρχή και στο τέλος του αγώνα με μεγάλη μερίδα του κόσμου να τραυματίζεται λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά.

Απορίας άξιο είναι τι κίνδυνο αντίκρισαν οι Αστυνομικές δυνάμεις σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους ανθρώπους που ήταν μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρομήτου που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν προκάλεσαν σε καμία περίπτωση στηρίζοντας την ομάδα με φωνή για 90’.

Στη δεύτερη επίθεση που έλαβε μέρος με τη λήξη του αγώνα οι δυνάμεις των ΜΑΤ έστειλαν τον κόσμο του Ατρομήτου στην άκρη της Θύρας του γηπέδου της Νέας Σμύρνης με αρκετούς να κρέμονται μεταξύ κερκίδας και κενού θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα ενώ τους χτυπούσαν χωρίς λόγο.

Η σύρραξη γενικεύτηκε όταν οπαδοί του Πανιωνίου έριξαν αντικείμενα προς το μέρος με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων κάνοντας την ατμόσφαιρα στο γήπεδο αποπνικτική για αρκετή ώρα μετά το τέλος του ματς με τους παίκτες και τους παράγοντες των δυο ομάδων να έχουν κλειστεί στα αποδυτήρια.

Σε μια εποχή που από όλες τις πλευρές καταδικάζεται η βία είναι πλέον οξύμωρο να μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από τέτοια τραγικά γεγονότα απρόκλητων επιθέσεων από τις Αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment