PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αποχώρηση της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δ. Κελάφα (video)


Μετά την φραστική αντιπαράθεση με τον Αντιδήμαρχο Β. Λώλο, κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους παρακρατηθέντες πόρους στους Δήμους

Ερωτήματα για τον καλλωπισμό κοινοχρήστων χώρων, την δαπάνη του παράνομου σπαστήρα, το κόστος συντήρησης των οχημάτων της καθαριότητας και την διοικητική ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης Ηλίας Ψυρόγιαννης στη συνεδρίαση της 11ης Οκτωβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Ψυρόγιαννης ζήτησε εξηγήσεις από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κάνοντας λόγο για υψηλό κόστος και ότι υπάρχουν τιμολόγια, που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του. Απαντώντας ο κ. Λώλος μίλησε για ανακρίβειες από την πλευρά του Δημοτικού Συμβούλου της Μείζονος Αντιπολίτευσης και ζήτησε να του φέρουν έστω και ένα τιμολόγιο για τον καλλωπισμό κοινοχρήστων χώρων.

Ιδιαίτερα καυστικός ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι εκ μέρους τους δεν γίνεται λόγος για την «ταμπακιέρα», που ήταν τα οικονομικά της τοπικής αυτοδιοίκησης από την ανεπάρκεια της κεντρικής διοίκησης. Μάλιστα, η αναφορά του κ. Λώλου ότι η Μείζονα Αντιπολίτευση στηρίζει την κεντρική διοίκηση, προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του κ. Ψυρόγιαννη και του Επικεφαλής κ. Κελάφα.

Μετά από φραστικούς διαξιφισμούς εκατέρωθεν αποχώρησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης καταγγέλλοντας τον Αντιδήμαρχο.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεκταρία Ευσταθιάδου άφησε αιχμές ότι κάποιοι ζητούν αφορμή για να σηκωθούν να φύγουν από την αίθουσα συνεδρίασης του σώματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment