PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αποφασίζει για τους Αντιδημάρχους ο Α. Παχατουρίδης


Μετά και την ανανέωση της εμπιστοσύνης από τον Περιστεριώτικο λαό και μάλιστα με ποσοστό ρεκόρ(74,2%) ο Ανδρέας Παχατουρίδης ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη νέα σύσταση της διοίκησης στο Δήμο Περιστερίου.

Μέχρι αύριο το πρωί αναμένεται η ανακοίνωση του Δημάρχου με τα νέα πρόσωπα που θα συνθέσουν τους Αντιδημάρχους της Δημοτικής Αρχής αλλά και τις υπόλοιπες θέσεις ευθύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παχατουρίδης θα κινηθεί στις επιλογές του όπως έχει κάνει και τα προηγούμενα 17 χρόνια. Θα φτιάξει μια σύνθεση με τους δοκιμασμένους και έμπειρους Αυτοδιοικητικούς που έχει στην παράταξη του ενισχύοντας τους με νέα πρόσωπα που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά και δείχνουν ότι έχουν τις δυνατότητες για κάτι παραπάνω.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Δήμαρχος Περιστερίου θα έχει τη δυνατότητα βάσει νόμου να επιλέξει 8 Αντιδημάρχους και αν υπολογίσουμε ότι οι 6 της προηγούμενης πενταετίας παραμένουν(Θεοδωράκος, Λύκος, Μπέτσης, Σταυρούλιας, Τσιώτα και Ποθητός) τότε απομένουν δυο κενές θέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι κενή θέση υπάρχει και στον πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ (Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού), την οποία κατείχε η Ξένη Κορόγιαννη που δεν συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές.

Άλλωστε οι αποφάσεις του Ανδρέα Παχατουρίδη τα τελευταία χρόνια έχουν αποδειχθεί ότι μόνο ως ψαγμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια μπορούν να θεωρηθούν. Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment