PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αποφάσεις για το Βατοπέδι


Την παραπομπή ή όχι σε δικαστικό συμβούλιο των πέντε πρώην υπουργών της ΝΔ που εμπλέκονται στην υπόθεση του Βατοπεδίου καλείται να αποφασίσει σήμερα το απόγευμα η Ολομέλεια της Βουλής με μυστική ψηφοφορία.

Την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας από τη σημερινή ψηφοφορία για την παραπομπή ή μη, των πέντε πρώην υπουργών και υφυπουργών της που φέρονται, σύμφωνα με το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, να εμπλέκονται στην υπόθεση της «Μονής Βατοπεδίου» προαναγγέλλουν πηγές της Ρηγίλλης.

Η συζήτηση επί του πορίσματος είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής και όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει στη συζήτηση για να αναπτύξει τα επιχειρήματά της και να παραθέσει τις απόψεις της για την μη παραπομπή των πρώην υπουργών της, αλλά θα αποχωρήσει από την διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης.

Η υπόθεση αφορά τους πρώην υπουργούς Θ. Ρουσόπουλο, Ευ. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό και Γ. Βουλγαράκη και τον πρώην Υφυπουργό Π. Δούκα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment