PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αποστολή υψηλού κινδύνου για Ατρόμητο στην Ξάνθη


Νίκη για να αποδείξει ότι η επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν μια απλή αγωνιστική έκλαμψη, αλλά αποτελούσε την αφετηρία για την αντεπίθεσή του θέλει απόψε στα Πηγάδια επί της Ξάνθης (που «καίγεται» για νίκη) ο Ατρόμητος, σε ένα ματς που μπορεί να σημάνει πολλές «νέες» καταστάσεις στην ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη προετοιμάστηκε όλες αυτές τις μέρες με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, κατάσταση στην οποία βοήθησε τόσο η στήριξη που εξέφρασαν μεσοβδόμαδα οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας Fentagin, όσο και το… τραπέζωμα που πρόσφερε ο Γιώργος Σπανός για σύσφιξη σχέσεων.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ατρόμητος δεν αντιμετωπίζει καίρια προβλήματα, παρά μόνο την απουσία του Νικολά Ντιγκινί, που η ταχύτητά του σε ένα τέτοιο ματς θα βοηθούσε πάρα πολύ, ωστόσο μέχρι σήμερα ο Γάλλος δεν έχει καταφέρει να μπει σε σταθερή πορεία λόγω διάφορων μικροπροβλημάτων τραυματισμού.

Τακτικά, ο Γιώργος Κορακάκης θα προβεί σε αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Αστέρα, αφού η Ξάνθη θέλει οπωσδήποτε τη νίκη (δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τρίποντο στο πρωτάθλημα) και αναμένεται ειδικά μέσα στην έδρα της να πιέσει πάρα πολύ για να επικρατήσει, ενώ και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση αν σήμερα δεν νικήσει η ομάδα του.

Για αυτό το λόγο ο τεχνικός του Ατρόμητου αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα δύο «καθαρά» αμυντικά (Κεϊτά με έναν εκ των Μπάγκα ή Ζησόπουλο, με φαβορί τον Λευκορώσο) και ο Ούμπιντες να χρησιμοποιηθεί στα δεξιά, όπου είναι και η φυσική του θέση, πλαισιώνοντας μεσοεπιθετικά τους Τόνσο (δεκάρι) και τον Στόιτσεφ (αριστερά). Στην κορυφή ο Λε Ταλέκ είναι η πιθανότερη επιλογή, αλλά δεν αποκλείεται η έκπληξη του Παπαδόπουλου που με την πίεσή του στα αντίπαλα στόπερ μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Στην άμυνα δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, καθώς Λαζαρίδης-Φυτανίδης θα είναι το δίδυμο, με τους Κιβρακίδη και Κατράνη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος ή πιο συγκεκριμένα «θετικών συμπερασμάτων», ο Γιώργος Κορακάκης θα κερδίσει το στοίχημα και θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση προκειμένου να συνεχίσει το έργο του, αφήνοντας στην άκρη περιπτώσεις όπως του Ζντένεκ Σκάζνι, που έχει προταθεί και ξεχωρίσει.

Από πλευράς Ξάνθης ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει τους: Ζίφκοβιτς – Ορφανίδη, Λισγάρα, Φλίσκα, Μπαξεβανίδη-, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο – Νιέτο, Σολτάνι, Γιουνές.

Το ματς θα μεταδοθεί στις 19:30 από το Novasports 1.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment