PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Α΄ Εξάμηνο (Οκτώβριος 2015 – Ιανουάριος 2016) του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου, που περιελάμβανε δύο θεματικές ενότητες (Κοινωνιολογία, Παιδαγωγικά, Λαογραφία) και (Ιστορία, Ψυχολογία, Φιλοσοφία).

Στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρου του Δημαρχείου Περιστερίου απονεμήθηκαν στις 27 Ιανουαρίου 2016 στους αποφοίτους οι βεβαιώσεις παρακολούθησης από το Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και τους καθηγητές Βασίλειο Σακκά (Κοινωνιολόγος – Παιδαγωγός – Διευθυντής του Ινστιτούτου «Εξελίσειν») και Γεώργιο Καφέ (Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Σ.Σ.Ε.).

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης στο χαιρετισμό του, τόνισε: “Εμείς εδώ στο Περιστέρι, ανοίγουμε νέους δρόμους στη μάθηση. Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο για ακόμη μία χρονιά επιβεβαιώνει τη στήριξη των συμπολιτών μου με τη μεγάλη συμμετοχή του. Αποβλέπουμε στη μεγιστοποίηση της κατάρτισης, της καλλιέργειας και της αναβάθμισής τους. Μόνο με όπλα ισχυρά, ανταγωνιστικά και καινοτόμα, μπορούμε να μπούμε με αξιώσεις διάκρισης και υπεροχής στην αγωνιστική αρένα της ζωής και των ασύλληπτων προκλήσεών της, ατενίζοντας την τελική νίκη”.

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος και Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής του Δημοτικού Πανεπιστημίου Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου ευχαρίστησε την εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων πανεπιστημιακών δασκάλων, ερευνητών και επιστημόνων, που συμβάλλουν στη λειτουργία του, σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, που πλήττει τη χώρα μας.

Αναμφισβήτητα, το γεγονός της μεγάλης επιτυχίας επιβεβαιώνεται από τη μεγάλη συμμετοχή στο Χειμερινό Εξάμηνο και το ραντεβού ανανεώθηκε για τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 19:00, που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διάλεξη του Εαρινού Εξαμήνου 2015 – 2016.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment