PeristeriNews.gr
Διεθνή

Απολαυστικό βίντεο του Μπαράκ Ομπάμα


Σε χιουμοριστικό βίντεο για τη… συνταξιοδότησή του πρωταγωνιστεί ο Μπαράκ Ομπάμα λίγους μήνες πριν τερματιστεί η οκταετής θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα είναι αυτοσαρκαστικός και τουλάχιστον απολαυστικός, καθώς διερωτάται πώς θα γεμίζει τον χρόνο του, όταν σταματήσει να ασκεί καθήκοντα προέδρου.

Τελικά αποφασίζει να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης και όταν απευθύνεται στην αρμόδια υπηρεσία τού ζητείται να προσκομίσει πιστοποιητικό γέννησης. Η συγκεκριμένη σκηνή είναι μία ξεκάθαρη σπόντα για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει ισχυριστεί ότι ο Ομπάμα δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ και για αυτό δεν θα έπρεπε να είναι πρόεδρος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στη συνέχεια απευθύνεται για συμβουλές στον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ, έναν Ρεπουμπλικανό με τον οποίο στο παρελθόν είχε συγκρουστεί πολλάκις.

Ομπάμα και Μπένερ κάθονται αναπαυτικά στα καθίσματα της αίθουσας κινηματογράφου του Λευκού Οίκου και παρακολουθούν… Τoy Story. Ο Μπένερ προσπαθεί να τον κάνει να δει τη θετική πλευρά της συνταξιοδότησης και τον παρακινεί να κάνει ένα τσιγάρο, σε μια εμφανή αναφορά στις φήμες που τον θέλουν να καπνίζει κρυφά από τη Μισέλ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment