PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αποκλειστική συνέντευξη του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Βασίλη Λώλου (video)


Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «PeristeriNews» ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου αναφέρεται στην τελευταία αντιπαράθεσή του με την παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης αλλά και σε άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο της καθαριότητας.

Πολιτικές σκοπιμότητες καταλογίζει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Βασίλης Λώλος στην παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης για την αποχώρησή της από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου.

Ο κ. Λώλος θεωρεί ότι τόσο η Διοίκηση του Δήμου, όσο και ο ίδιος, δέχτηκε επίθεση με ανακριβείς και αναιτιολόγητες καταγγελίες, κάτι που τον ανάγκασε να απαντήσει και να ζητήσει αποδείξεις.

Σχετικά με την κατάληψη στο γκαράζ των απορριμματοφόρων των εργαζομένων στους Δήμους συμμερίζεται τα αιτήματά τους, αλλά αυτού του είδους οι κινητοποιήσεις φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα και τους ίδιους αντιμέτωπους με την τοπική κοινωνία.

Για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας από την Κυβέρνηση, ο κ. Λώλος είναι αρνητικός και ζήτησε την ενίσχυση των δομών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σχολιάζοντας την δική του Αντιδημαρχία σ’ αυτόν τον νευραλγικό τομέα θεωρεί ότι «εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο», αλλά δηλώνει ικανοποιημένος από την αξιοπρεπή παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες.

Δεν παραλείπει να αναφερθεί στις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση στον τομέα του, ενώ εξήγγειλε την ανάπτυξη της ανακύκλωσης στην πόλη με επιπλέον 500 μπλε κάδους.

Γενικότερα για τις επιπτώσεις από τις κινητοποιήσεις ο κ. Λώλος ζήτησε την κατανόηση των δημοτών, ωστόσο, γίνεται μια περιορισμένη αποκομιδή σκουπιδιών μόνο στα νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς και ΚΑΠΗ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment