PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αποκαλύψεις-σοκ για τους σατανιστές που έκαψαν την Κρίστι


Ρίγη φρίκης προκαλούν τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται τώρα για τα ανθρωπόμορφα κτήνη, καθώς σκόπευαν να γίνουν κανίβαλοι και να φάνε τις καμένες σάρκες της 18χρονης Ελληνίδας από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής!

Κατάθεση-σοκ στη δίκη των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή την Κίρστι Θεολόγου. Ρίγη φρίκης προκαλούν τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται τώρα για τα ανθρωπόμορφα κτήνη, καθώς σκόπευαν να γίνουν κανίβαλοι και να φάνε τις καμένες σάρκες της 18χρονης Ελληνίδας από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής!

Η μεγάλη ανατριχίλα που προκάλεσε η υπόθεση σε όλο τον κόσμο έρχεται και πάλι – αυτή τη φορά ακόμη πιο σοκαριστική, πιο βίαιη και ανίερη. Φαίνεται πως όσο ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της φριχτής ιστορίας τόσο πιο βαθιά θα εισχωρούν οι δικαστές και η παγκόσμια κοινή γνώμη στην κόλαση του αρρωστημένου μυαλού των σατανιστών που έκαψαν τη δύστυχη συμπατριώτισσά μας.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που ήθελαν να κάνουν τα τέρατα με τον διεστραμμένο εγκέφαλο στο άψυχο κορμί της Κίρστι. Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι στα χέρια των μέχρι πρότινος αγαπημένων της φίλων είδε να παίρνουν σάρκα και οστά οι χειρότεροι εφιάλτες της, ή ότι παρέδωσαν κυριολεκτικά στις φλόγες τα αθώα εφηβικά της όνειρα… Οι θύτες, που πέταξαν τη μάσκα του φίλου και φόρεσαν το αποτρόπαιο προσωπείο του σατανισμού, είχαν σκοπό να φάνε την καμένη σάρκα της!

Πάγωσαν όλοι στο δικαστήριο όταν η πολιτειακή μάρτυρας Μπερναντέτ Λόκχαρτ, επικαλούμενη εξομολόγηση της 16χρονης κατηγορούμενης, είπε στους δικαστές ότι οι δράστες σκόπευαν να κάψουν την Κίρστι ζωντανή και στη συνέχεια να φάνε τις σάρκες της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι απάνθρωποι δράστες ήθελαν να κάνουν ένα σατανιστικό τελετουργικό βασισμένοι στην Αποκάλυψη του Ιωάννη!

Η Μπερναντέτ Λόκχαρτ είπε στο δικαστήριο ότι η 16χρονη, που ήταν παρούσα στο φονικό τελετουργικό, αλλά θα δικαστεί χωριστά από τους Λίντον Βάγκνερ (εγκέφαλος), Ρόμπιν Χάργουντ, Λέστερ Μούντλι, Τζέρεμι Κινγκ καιι Χάρβεϊ Ισα, της μίλησε για όσα συνέβησαν το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου. «Οταν η ανήλικη ρώτησε τον Βάγκνερ γιατί χτύπησε την Κίρστι με πέτρα, αυτός απάντησε πως επρόκειτο για σατανιστικό τελετουργικό και επανέλαβε τους στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Η μάρτυρας κατέθεσε επίσης πως η 16χρονη της είπε πως οι δράστες είχαν καταναλώσει αλκοόλ -πιθανότατα βότκα- και κάποιοι από αυτούς κάνναβη, ενώ προσπάθησαν να πείσουν την Κίρστι να γδυθεί, εκείνη όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Στον χώρο υπήρχε ένα αναμμένο κερί και οι δράστες προσεύχονταν γύρω από ένα μεγάλο τρίγωνο το οποίο ο Βάγκνερ σχημάτισε στο έδαφος με μια πέτρα. Ο Τζόζεφ Γέντε, ντετέκτιβ της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση, επιβεβαίωσε αυτό το σκέλος της μαρτυρίας λέγοντας πως μετά την προσευχή ο Κινγκ άρχισε να σφίγγει τον λαιμό της 18χρονης Ελληνίδας, ενώ ο Μούντλι της έδενε τα χέρια με ένα σχοινί.

«Η Γκράμερ -η 14χρονη φίλη της Κίρστι που νοσηλεύεται τραυματισμένη- προσπάθησε να τη βοηθήσει, ο Βάγκνερ όμως την άρπαξε και άρχισε να της σφίγγει τον λαιμό μέχρι που εκείνη έπεσε κάτω αναίσθητη» είπε ο αστυνομικός και πρόσθεσε: «Μετά πήγε προς το μέρος της Κίρστι, πήρε την πέτρα με την οποία είχε σχηματίσει το τρίγωνο και άρχισε να τη χτυπά ώσπου την έριξε κι αυτήν αναίσθητη.

Ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που ο Βάγκνερ την περιέλουσε με πετρέλαιο, το οποίο είχε προμηθευτεί από κοντινό πρατήριο πριν από τη μοιραία για τη 18χρονη βόλτα, και την πυρπόλησε. Η Γκράμερ, που εν τω μεταξύ είχε συνέλθει, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, ωστόσο δεν τα κατάφερε».

Η δύναμη ψυχής της Κίρστι

Σύμφωνα με την κατάθεση της πολιτειακής μάρτυρα Μπερναντέτ Λόκχαρτ, μετά από αυτά οι δράστες έφυγαν εγκαταλείποντας μαζί με τα δύο κορίτσια και τα σχέδιά τους για κανιβαλισμό.

Ισως τρόμαξαν ή ενδεχομένως άκουσαν κάτι και πίστεψαν πως κινδύνευαν. Σημασία έχει ότι η 18χρονη Ελληνίδα και η 14χρονη γενναία φίλη της περπάτησαν προς το σπίτι της Κίρστι -μια απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων- προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια. «Η μικρότερη κοπέλα εξαντλήθηκε όταν βρίσκονταν σε απόσταση δύο τετραγώνων από το σπίτι, οπότε η Κίρστι, δείχνοντας απίστευτο κουράγιο και δύναμη, την πήρε στην πλάτη της» πρόσθεσε η Λόκχαρτ.

Στη διάρκεια της κατάθεσής της οι δράστες δεν τόλμησαν καν να σηκώσουν το βλέμμα για να την αντικρίσουν, φοβούμενοι μην τυχόν διασταυρώνονταν τα βλέμματά τους. Κοιτούσαν συνεχώς το πάτωμα. Κατά την ανάκρισή τους πριν από την έναρξη της δίκης, ο Κινγκ είχε τολμήσει να υποστηρίξει πως η άτυχη Ελληνίδα ήξερε, εβδομάδες πριν από τη «θυσία» της, ότι επρόκειτο να γίνει το τελετουργικό. Θέλοντας ίσως να ελαφρύνει τη θέση του ο κατηγορούμενος προσπάθησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να κάνει «συνένοχο» την Κίρστι Θεολόγου, ώστε ενδεχομένως σε επόμενη φάση να υποστηρίξει πως εκείνη γνώριζε πού πήγαινε και τι θα συνέβαινε το μοιραίο βράδυ της 21ης Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι τη μαρτυρία της 16χρονης κατηγορούμενης φέρεται κατά πληροφορίες να επιβεβαιώνει και ο 23χρονος Χάρβεϊ Ισα, που λέγεται πως εμφανίστηκε πρόθυμος να συνεργαστεί με το δικαστήριο προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του.

Πάντως, κανένας από τους κατηγορουμένους δεν αναμένεται να πάρει το πράσινο φως για προσωρινή αποφυλάκιση αφού, όπως είπε και ο εισαγγελέας, μια τέτοια απόφαση θα ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με το λαϊκό συναίσθημα, αλλά και τη σοβαρότητα του εγκλήματος που οι έξι κατηγορούνται πως έχουν διαπράξει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Μάρτιος μας «υποδέχεται» με δύο τριήμερα

Peristeri News

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Leave a Comment