PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αποκαλύψεις Ζ. Κωνσταντοπούλου για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη (video)


Σε αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο της δικογραφίας με τις καταγγελίες Ρουμελιώτη που διαβιβάστηκε στη Βουλή προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο της δικογραφίας με τις καταγγελίες Ρουμελιώτη που διαβιβάστηκε στη Βουλή προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής για το πώς μπήκε η χώρα στο μνημόνιο, υποστήριξε ότι στην δικογραφία η οποία σχηματίστηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες του εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη ότι το «ΔΝΤ ήξερε εξαρχής ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν βγαίνει», περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλα τα εξής έγγραφα :

1. Ένα φαξ, με ημερομηνία 29-4-2010 που έστειλε ο κ. Ρουμελιώτης στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο με το οποίο του κοινοποιούσε απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ που έλεγε ότι «ένα τέτοιο πρόγραμμα σαν αυτό που θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα θα δημιουργήσει ύφεση, θα δοκιμάσει τον ελληνικό λαό και τεχνικά δεν μπορεί να βγει».

2. Ενημερωτικό έγγραφο από την ελληνική πρεσβεία στις ΗΠΑ, πριν από την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ, από το οποίο προκύπτει ότι το ΔΝΤ «ουδέποτε θα ζητούσε από μία χώρα να προβεί σε τέτοια ραγδαία μείωση του ελλείμματος σε ένα έτος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment