PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αποκαλυπτική η κοπή πίτας της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας (photos)


Την πίτα του Δυτικού Τομέα Αθήνας, της Περιφέρειας Αττικής, έκοψε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας, σε συνεργασία με  το προσωπικό του Τομέα με την παρουσία τριών Δημάρχων της περιοχής και εν μέσω αποκαλύψεων.

«Τερματίσαμε» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Τζόκα, στην αναγγελία «αποχαιρετισμού» των αυτοδιοικητικών δρώμενων έπειτα από αρκετά χρόνια παρουσίας και επιστροφή στα Πανεπιστημιακά καθήκοντα.

Από τις παρουσίες της εκδήλωσης ξεχώρισαν αυτές των Δημάρχων Περιστερίου, Ιλίου και Αγίας Βαρβάρας, Α. Παχατουρίδη, Ν. Ζενέτου και Γ. Καπλάνη, αντίστοιχα αλλά και του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Τόσκα.

 Αρχικά ο Σπύρος Τζόκας, έκανε  τον απολογισμό της θητείας του στην Περιφερειακή Ενότητα  Δυτικού Τομέα με εικόνες, video και power point.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους Δημάρχους, φορείς, δημοσιογράφους και εκπροσώπους συλλόγων για τα καλά τους λόγια για το έργο που έγινε στην πενταετία.

Τέλος μέσα σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικό κλίμα ανακοίνωσε ότι παρά τις προτάσεις που του έγιναν τόσο από τα πολιτικά κόμματα που βρίσκονται στην Βουλή, όσο και εκτός αυτής, δεν πρόκειται να συμμετάσχει με οιανδήποτε ιδιότητα στις επερχόμενες εκλογές και θα επιστρέψει στα Πανεπιστημιακά καθήκοντά του.

Πέραν των προαναφερθέντων υπήρξε παρουσία αρκετών αυτοδιοικητικών στελεχών της Δυτικής Αθήνας και όχι μόνο αλλά και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment