PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αποδοκιμασία μνημονίου


Το μήνυμα ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πέραν του μνημονίου έστειλε, χθες, μιλώντας σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς.

«Όχι άλλα μέτρα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων για την υποστήριξη των υποψηφιοτήτων του Βασίλη Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής και του Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο Αθηναίων.

«Δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να αλλάξει, η πολιτική του μνημονίου πρέπει να αλλάξει», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «Το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος. Οι πολιτικές του μνημονίου οδηγούν σε φαύλο κύκλο ύφεσης, οικονομικής παράλυσης και σε ακόμη σκληρότερα μέτρα που απλώς αναβάλλονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών».

«Δεν είμαστε απλά και μόνο εναντίον του μνημονίου, είμαστε εναντίον της καταχνιάς και της κατάθλιψης που σκορπίζει στον τόπο, είμαστε εκφραστές μιας άλλης πρότασης που συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο, ανάπτυξη – προοπτική – ελπίδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment