PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απογοητευτικός ο Ατρόμητος με το Βόλο


Η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι στο Περιστέρι, δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα και έτσι ο Ατρόμητος ητήθηκε με 2-0 από το Βόλο.

Στο πρώτο ημίχρονο, όλα τα λεφτά ήταν τα τελευταία. Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Τομάσεβιτς (40′), κέρδισε πέναλτι με τον Μανούσο στο 45′ αλλά σωστά το πήρε πίσω ο Τζήλος ύστερα από σχετική υπόδειξη του α’ βοηθού.

Δυο λεπτά μετά (45’+2′), οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα (αποβολή Ρισβάνη με 2η κίτρινη) και λίγο έλειψε να πάνε και πίσω στο ημίχρονο αλλά ο Γιαννιώτης στην καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λεπτου σταμάτησε τον Δουβίκα.

Στην επανάληψη, αν και με παίκτη λιγότερο ο Ατρόμητος με την είσοδο και του Μουνίθ, κράτησε τη μπάλα, είχε τρεξίματα, διάθεση και έτσι ο Βόλος αδυνατούσε να απειλήσει. Έλειψε όμως το καθαρό μυαλό και έτσι δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά.

Έτσι, στο 77′ με τον Φεράρι να κάνει μια υπέροχη κούρσα από αριστερά και τον Δουβίκα να εκτελεί (0-1), η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ πήρε κεφάλι σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

Στο φινάλε, ο Μπαριέντος με πέναλτι που κέρδισε ο Δουβίκας από τον Γούτα διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τον Βόλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Τομάσεβιτς (84′ Χαρίσης), Κιβρακίδης, Σάλομον, Ούμπιδες (84′ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (46′ Στρούγγης), Αγκάγιεφ (46′ Μουνίθ), Μανούσος (65′ Γιακουμάκης).

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Μπαριέντος (90’+4′ Κρητικός), Ριένστρα, Περέα, Μαρτίνες (66′ Κιάκος), Γκουαροτσένα (46′ Μπαρτόλο), Δουβίκας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment