PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απογοητευτική εμφάνιση των ομάδων μας στην Δ Εθνική


Δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελικά αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής.

Άγιος Ιερόθεος-Χαιδάρι 2-2

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ιερόθεο που πλέον μετά και από τη σημερινή ισοπαλία, πρέπει να προσέξει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στη συνέχεια.

Αν και προηγήθηκε στο 27′ με τον Φώσκολο, δεν μπόρεσε να κρατήσει το 1-0 και στο 32′ ισοφαρίστηκε από τον Παναγιωτάκη.

Το δεύτερο γκόλ για τον Ιερόθεο ήρθε στο 73′ με σκόρερ τον Κουφό και εκεί που κάποιος θα έλεγε ότι η ομάδα του Ιερόθεου πήγαινε για τη νίκη, στο 87′ ο Πλούσης έκανε το 2-2 και έκοψε τις ελπίδες της Περιστεριώτικης ομάδας.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Πνευματικός, Μαυράκης (46′ Καλογριάς), Κυριακόπουλος, Θανόπουλος, Πιτέλης, Λουκάκης, Ζαχαρόπουλος, Μαλισιώβας, Ατσάλης (65′ Κουφός), Φώσκολος, Γαλάνης

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μότος, Μανδύλης, Συμελίδης, Τσώνης, Κοτσολάκος, Γκαβούδης (83′ Τουρουτζίκας), Γκουντελίτσας, Παναγιωτάκης, Σταυριανός (56′ Πλουσής), Αποστόλου (74′ Βαβάς)

Ήφαιστος-Ηλυσιακός 0-0

Αν και ανώτερος στο παιχνίδι ο Ήφαιστος δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη και αναδείχθηκε τελικά ισόπαλος με τον Ηλυσιακό 0-0.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Οικονόμου, Τζαβάρας Υ., Λεβέντης, Μπέλιος, Φελέκης, Δράκος, Δεττάς (25′ λ.τρ. Θανασάι), Λαβδαίος, Ζάντρια, Τζαβάρας Θ. (39′ Λιάγκος), Κάππας (72′ Γιάκας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Χωραβάτης, Παλάτζας, Ξένος, Γαντζούδης, Μπανιάς, Τιτόπουλος (62′ Μπασκόζος), Κολοβός, Παππάς, Κόλτσης (90′ Μακρής), Φοστέρης (90′ Κοστογιάν)

ΠΑΟΚ Γλυφάδας-Περιστέρι 3-2

Πολύ κοντά στο να αποσπάσει την ισοπαλία βρέθηκε ο Όμιλος, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε αφού έχασε με 3-2 από τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων βρέθηκε μπροστά στο σκόρ μόλις στο 2′ με τον Γιαννουλάκη.Η ομάδα του Περιστερίου απάντησε στο 17′ με γκολ-πέναλτι του Μπέλη, μετά από ανατροπή του Κ.Παπαδόπουλου ο οποίος τραυματίστηκε.

Πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 38′ ο Μποτσιβάλης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκόρ 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την συνεχή πίεση των γηπεδούχων, ο Θοδωρής Νησαριώτης κατάφερε στο 86′ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Τελικά όμως η ομάδα της Γλυφάδας πήρε το τρίποντο που την έφερε ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση με γκόλ του Αλεξόπουλου στο 88′.

ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Χώνος, Κούρκουλας, Κόκκαλης, Νικολόπουλος, Κούρος, Δωροβίνης, Γεωργίου, Μποτσιβάλης Χ. (80′ Αλεξόπουλος), Καζαντζής, Μποτσιβάλης Δ., Γιαννουλάκης (88′ Τσόγκας)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Δρίβας, Τομπουλίδης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Συμεωνίδης, Κέρμαλης, Μπόσιος, Πλέστης, Νησαριώτης, Μπέλης, Παπαδόπουλος Κ. (18′ λ. τρ. Μονιάκος (44′ λ. τρ. Κρεμμύδας)).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment