PeristeriNews.gr
Media

Απογοητευμένοι από τον 8ο κύκλο οι φανς του Game of Thrones


Ο χειμώνας έφτασε στο Game of Thrones, όμως η τελευταία σαιζόν της σειράς αντιμετωπίζεται με ψυχρότητα από τους τηλεθεατές, με δεκάδες χιλιάδες εξ αυτών να ζητούν να ξαναγυριστεί ο όγδοος κύκλος.

«Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς», ζητά μια διαδικτυακή αίτηση στον ιστότοπο Change.org η οποία είχε συγκεντρώσει μέχρι χθες Πέμπτη περισσότερες από 650.000 υπογραφές.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ την Κυριακή.

«Ο τελευταίος κύκλος είναι δυστυχώς ο χειρότερος», σχολιάζει ένας φαν της σειράς, ο Ίγκον Σταργκάριεν.

Οι συγγραφείς του όγδοου κύκλου «δεν έχουν υλικό στο οποίο να βασιστούν», τονίζεται στην αίτηση, καθώς το τελευταίο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι έτσι η σειρά έχει διαφορετικό τέλος.

Οι απογοητευμένοι φαν καταγγέλλουν τη δομή του 8ου κύκλου, αλλά και την τύχη αγαπημένων τους χαρακτήρων.

«Η σειρά αξίζει έναν τελευταίο κύκλο που θα βγάζει νόημα», τονίζεται στην αίτηση, με τους υπογράφοντες να σχολιάζουν ότι ο 8ος κύκλος «μοιάζει βιαστικός», «δεν σέβεται καθόλου τον συγγραφέα» και «πετά στα σκουπίδια οκτώ χρόνια στα οποία αναπτύσσονταν οι χαρακτήρες».

Ωστόσο με δεδομένο το κόστος κάθε επεισοδίου, περίπου 15 εκ. δολάρια έκαστο, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO είναι μάλλον απίθανο να υποχωρήσει στις εκκλήσεις των τηλεθεατών.

Και παρά τις αντιδράσεις αριθμός ρεκόρ ανθρώπων παρακολουθούν κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones, με το HBO να ανακοινώνει ότι το πέμπτο επεισόδιο, που μεταδόθηκε την προηγούμενη Κυριακή, παρακολούθησαν 18,4 εκατομμύρια άνθρωποι.

 

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment