PeristeriNews.gr
Lifestyle

Απείλησαν την ζωή της Πάρις Χίλτον


Ακόμα και η Πάρις Χίλτον μπορεί να νοικοκυρευτεί…!

Ακόμα και η Πάρις Χίλτον μπορεί να νοικοκυρευτεί…!

Η διάσημη ξανθιά, βαθύπλουτη, άτακτη κληρονόμος βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Σάϊ Γουέϊτ, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο.

Ο Σάϊ, που είναι ιδιοκτήτης κλαμπ, φαίνεται ότι είναι ο άντρας που έκανε την Πάρις να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει… ακόμα και φέτος ένα μωρό.

Σε ερώτηση τί κάνει τον σύντροφό της διαφορετικό από τους άλλους άντρες η χρυσή κληρονόμος απαντά: «Είναι πολύ αφοσιωμένος και προστατευτικός. Έσωσε τη ζωή μου και είναι ο ήρωάς μου.

Κι αν αναρωτιέστε για το πώς την έσωσε… «Μπήκε ένας κλέφτης στο σπίτι μου με δύο τεράστια μαχαίρια και ο Σάϊ τον σταμάτησε».

«Είναι πιστός και υπέροχος και μου φέρεται σαν να είμαι πριγκίπισσα. Μου αγόρασε ένα αυτοκίνητο για τα γενέθλιά μου», πρόσθεσε η Πάρις.

Το αυτοκίνητο κόστισε στον Σάϊ 375 χιλιάδες δολάρια και προστέθηκε στη συλλογή της Πάρις Χίλτον με τα πανάκριβα δώρα που της έχουν κάνει οι άντρες της ζωής της.

Η Πάρις συνεχίζει προς το παρόν τα γυρίσματα του νέου της ριάλιτι, στο οποίο συμπρωταγωνίστριά της είναι η Μπρουκ Μίλερ, η πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν, η οποία, όπως είπε η Πάρις, αποκαλύπτει στην κάμερα πολλά για τη ζωή του Τσάρλι Σιν, για την πορνοστάρ και το μοντέλο με τις οποίες συζεί ο πατέρας των παιδιών της και καυτές λεπτομέρειες που δεν θα ακούσουν πουθενά αλλού οι τηλεθεατές.

Η Πάρις ξέρει πολύ καλά να πουλάει ότι κάνει και να βγάζει εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment