PeristeriNews.gr
Lifestyle

Απατημένη και η Κλόντια Σίφερ


Όταν η Κλόντια Σίφερ εμφανίστηκε στις Κάννες όλοι σχολίασαν την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της και μάλιστα έκαναν λόγο για ανορεξία.

Όταν η Κλόντια Σίφερ εμφανίστηκε στις Κάννες όλοι σχολίασαν την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της και μάλιστα έκαναν λόγο για ανορεξία. Ομως, η εξήγηση ήταν άλλη… Το διάσημο μοντέλο περνά δύσκολα, καθώς ο σύζυγός της άφησε έγκυο μια νεαρή ηθοποιό!

Ο Μάθιου Βον, σύζυγος της Κλόντια Σίφερ και πατέρας των τριών παιδιών τους, είναι έτοιμος να γίνει πατέρας για τέταρτη φορά αλλά αυτή τη φορά από την ηθοποιό January Jones που πρωταγωνιστεί στην τελευταία του σκηνοθετική δουλειά, την ταινία “X men”.

Φήμες από εδώ και από εκεί θέλουν να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που η January έχει δηλώσει ότι θα αναθρέψει ολομόναχη. Τα σενάρια ενισχύονται και από το γεγονός ότι η οικογένεια του Boν μετακόμισε άρον-άρον στο Λονδίνο μάλλον, για να αποφύγουν το σκάνδαλο. Να σημειώσουμε ότι από τον Απρίλιο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η January Jones κράτησε μυστική την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment