PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Απαραίτητα τα κέντρα υποδοχής μεταναστών»


Κριτική στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη άσκησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Κριτική στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη άσκησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, για την απόσυρση χθες της νομοθετικής ρύθμισης για τα δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, σε δηλώσεις της από το Δυδειμότειχο.

«Είναι σαφές ότι αποφάσεις σαν αυτές οι οποίες υπήρξαν χθες με την επιλογή του κ. Κουτρουμάνη να πάρει πίσω μία τροπολογία, δεν δημιουργούν ούτε το κλίμα ηρεμίας και αξιοπιστίας που πρέπει να υπάρχει στην πολιτική, αλλά ούτε οδηγούν στις αποφάσεις που έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να ληφθούν για ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων» τόνισε.

Το διακύβευμα των εκλογών η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι είναι συγκεκριμένο: «Το διακύβευμα είναι αν η Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στην ευρωζώνη, να ακολουθεί την ευρωπαϊκή πορεία και να έχει προοπτική για ένα καλύτερο αύριο ή αν η Ελλάδα θα παρασυρθεί από τις δυνάμεις του λαϊκισμού, θα επενδύσει πάνω στην οργή και την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει απολύτως καμία προοπτική για τη χώρα. Καλώ όλους να σκεφθούμε σοβαρά ποιο θέλουμε να είναι το αύριο για τα παιδιά μας και για τα εγγόνια μας. Μπορούμε να το χτίσουμε σωστά».

Ζήτησε επίσης από τα μέλη της τρόικας να σταματήσουν να κάνουν δημόσιες δηλώσεις ή δημόσιες παρουσίες. «Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές και αν προχωρήσει πράγματι σε ουσιαστικές αποκρατικοποιήσεις και διαρθρωτικές αλλαγές, θέμα μισθών και συντάξεων δεν τίθεται» ανέφερε η πρόεδρος της ΔΗΣΥ.

Για τη δημιουργία κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών η κ. Μπακογιάννη ανέφερε: «Θεωρώ ότι κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών πρέπει να δημιουργηθούν, είναι απολύτως απαραίτητα. Εδώ στον Έβρο υπάρχουν ήδη δύο. Άρα σέβομαι απολύτως την άποψη των κατοίκων που έχουν ήδη δύο κέντρα, ότι μπορούν να γίνουν και σε άλλες περιοχές που δεν έχουν κανένα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment