PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Απαράδεκτη η συμπεριφορά της Εκπροσώπου της Κυβέρνησης Α. Νταλάρα


Του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΝΤΗ,
Μέλος του συντονιστικού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Με την ευκαιρία της επετείου της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου οι πολίτες του Περιστερίου είχαν τη τιμή να δεχθούν την επίσκεψη της κας Άννας Νταλάρα ως εκπροσώπου της κυβέρνησης.

Παρά τα φιλόξενα αισθήματα των Περιστεριωτών η επίσκεψη της κας Νταλάρα οφείλουμε να ομολογήσουμε δεν πήγε και τόσο καλά, αφού δέχθηκε αρκετό γιουχάισμα και φωνές όπως «φύγε είσαι ανεπιθύμητη».

Είναι φανερό πως η αντίδραση αυτή ανθρώπων όπως γονείς , καθηγητές και πολλοί μαθητές έχει να κάνει με τις συγχωνεύσεις των μισών περίπου γυμνασίων και λυκείων του Δήμου μας.

Η κα Νταλάρα , κατά τη γνώμη μου, ατύχησε διπλά στην επίσκεψή της στο Περιστέρι :

  • Αντιμετώπισε με υπεροψία την αντίδραση πολιτών που η κυβέρνηση, της οποίας είναι μέλος, βομβαρδίζει με κάθε είδους μέτρα εργασιακά, εισοδηματικά, ασφαλιστικά και μέσα στη γενικότερη ανασφάλεια που δημιουργεί με τη πολιτική της έρχεται να διαλύσει και τον ιδιαίτερα προβληματικό τομέα της «δημόσιας παιδείας».

Δήλωσε η κα Νταλάρα πως 20 άτομα όλα κι όλα αντέδρασαν στην παρουσία της στη παρέλαση κάνοντας πως δε βλέπει και δεν την αφορούν οι έντονες διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα.

  • Η κα Νταλάρα ως βουλευτής της Β΄ Αθήνας θα έπρεπε να λάβει πιο σοβαρά υπόψη της τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των πολιτών και έχει καθήκον ως βουλευτής όχι να ειρωνεύεται αλλά να έχει τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά στα δίκαια αιτήματα του λαού της περιφέρειας που εκλέγεται. Ίσως όμως η κα Νταλάρα να έχει άλλες προτεραιότητες από τα δίκαια των πολιτών της Β΄Αθήνας, ίσως να εξοφλεί «γραμμάτια» κυρίως προς το ξάδερφό της κ. Ραγκούση, που προαλείφεται για ηγέτης στη μετά Παπανδρέου εποχή, που από απλή σύζυγο ενός μεγάλου καλλιτέχνη την έκανε «εν μία νυκτί» υφυπουργό.

ΣΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μέλος του συντονιστικού

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment