PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απίστευτο θράσος από σπείρα κλεφτών στο Περιστέρι (video)


Στο απροχώρητο έχουν φτάσει οι καταστηματάρχες της πόλης μας από τις συνεχείς κλοπές κινητών και άλλων αντικειμένων και μάλιστα μέσα στον ίδιο τον εργασιακό τους χώρο.

Το θράσος των κλεφτών έχει φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο αφού εισβάλλουν στα καταστήματα με διάφορους τρόπους αποσπώντας από τους ιδιοκτήτες, τους εργαζόμενους και τους πελάτες, αντικείμενα μεγάλης αξίας συνήθως κινητά.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Τσαλαβούτα όπου σε πολύ κεντρικό δρόμο παράλληλο της Λεωφόρου Αθηνών, ένας θρασύτατος κλέφτης απέσπασε κινητό μεγάλης αξίας από το συνεργείο του συμπολίτη μας, κ. Ζωγράφου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που εξασφάλισε το PeristeriNews.gr από τις κάμερες που βρίσκονται στο μαγαζί, ο κλέφτης με περίσσια υπομονή και θράσος, δείχνοντας ότι γνωρίζει τι κάνει, μπαίνει στο γραφείο του συνεργείου και αρπάζει το κινητό μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό και ενώ δεν έγινε αντιληπτός από δύο άτομα που δούλευαν εκείνη την ώρα στο συνεργείο!

Το νέο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στις πολυάριθμες κλοπές αυτοκινήτων, μηχανών, κινητών και άλλων αντικειμένων που βάζουν στο μάτι σπείρες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Δυτικής Αθήνας.

Πρόσφατα ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβη σε κομμωτήριο της πόλης μας, όταν ένας κλέφτης με την πρόφαση ότι μοιράζει φυλλάδια άρπαξε κινητό με περίτεχνο τρόπο και εξαφανίστηκε.

Έπειτα από τις αμέτρητες καταγγελίες, πλέον τίθεται άμεσο ζήτημα της προστασίας που έχουν οι Περιστεριώτες κάτοικοι και καταστηματάρχες απέναντι στους αδίστακτους και επαγγελματίες κακοποιούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment