PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απίστευτος διάλογος Χατζηνικολάου με Πρωτόπαπα


Στη ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου.

Έναν απίστευτο διάλογο επιφύλασσε η συζήτηση του Νίκου Χατζηνικολάου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστος Πρωτόπαπα στη ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου στον Real FM.

Ο κ. Πρωτόπαπας τόνισε ξεκινώντας τη συζήτηση ότι αισθάνεται σα φακίρης αφού «πατάμε (σ.σ.: η κυβέρνηση) πάνω σε καρφιά και ισορροπούμε σε τεντωμένο σχοινί» για να πάρει αποστομωτική απάντηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ε, βέβαια. Αφού η κυβέρνηση είναι τσίρκο Μεντράνο. Καλά το λέω, τσίρκο Μεντράνο»!

Στη συνέχεια, και αφού η συζήτηση… σοβάρεψε, ο κ. Πρωτόπαπας αναφέρθηκε στα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

«Φοβάμαι ότι δε γίνεται για φέτος το μέτρο με τις αποδείξεις» με το Νίκο Χατζηνικολάου να απορεί για το λόγο που προκλήθηκε αυτή η προχειρότητα και τον κοιν. εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ να δικαιολογεί τα… αδικαιολόγητα: «Πρέπει να καταλάβουμε και αυτούς τους ανθρώπους, πιέζονται φοβερά. Τις πιέσεις που δέχεται το οικονομικό επιτελείο, ίσως δεν τις έχει φανταστεί κανείς στη ζωή του. Η αγωνία να επιτευχθούν οι στόχοι είναι τρομερή».

Ο κ. Πρωτόπαπας παραδέχθηκε ότι γίνονται και λάθη και καθυστερήσεις από την κυβέρνηση, ενώ σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία ξεκαθάρισε ότι θα εφαρμοστεί: «Θα γίνει η εργασιακή εφεδρεία. Απλά ανακαλύπτονται κάθε μέρα νομικά και τεχνικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Γιατί δεν έγιναν πριν από 3 μήνες; Ίσως γιατί το πολιτικό σύστημα είχε μάθει χρόνια τώρα να μεταθέτει για μετά τις αποφάσεις. Πιστεύω ότι υπό την πίεση των πραγμάτων και των εξελίξεων θα ανταποκριθούμε όπως πρέπει».

Αναφορικά με την κατάσχεση μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη από την εφορία, ο κ. Πρωτόπαπας δήλωσε ότι δε γνωρίζει κάτι τέτοιο και το θεωρεί ακραίο και εξαιρετικά πιεστικό.

Σχολιάζοντας, τέλος, το σχέδιο «Εύρηκα» των Γερμανών για μεταβίβαση της δημόσιας περιουσίας έναντι 125 δισ. ευρώ σε εταιρεία του εξωτερικού, ο κ. Πρωτόπαπας δήλωσε ότι πρόκειται για απαράδεκτο και ανεφάρμοστο σενάριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment