PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Απίστευτη δράση 3D σε εικόνα Full HD με τη νέα Sony Bravia


Οι νέες BRAVIA επαναπροσδιορίζουν την έννοια της απόλυτης εμπειρίας θέασης

Η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video σας επιτρέπει να δείτε τα τηλεοπτικά προγράμματα που χάσατε με τις δημοφιλείς υπηρεσίες ‘catch-up’ TV. Η τηλεόραση ‘catch-up’, όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλείται η υπηρεσία ετεροχρονισμένης προβολής τηλεοπτικών εκπομπών, αναπτύσσεται στην Ευρώπη με ταχείς ρυθμούς. Υπάρχει επίσης μια πληθώρα δωρεάν, ‘on-demand’ βίντεο για να ανακαλύψετε σε διαδικτυακούς τόπους όπως το YouTube™, το Dailymotion™ και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει λόγος να συνδέσετε τον υπολογιστή σας ή να βλέπετε αυτό το περιεχόμενο σε άβολες, μικρές οθόνες.

Το μέλλον της οικιακής ψυχαγωγίας είναι εδώ
Τα μοντέλα BRAVIA του 2010 θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπατε τηλεόραση μέχρι σήμερα.
Υιοθετήστε ένα κομψό στιλ για το χώρο σας
Η σειρά BRAVIA παρουσιάζει ένα νέο, εκπληκτικό σχεδιαστικό concept, το ‘Monolithic Design’. Χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μινιμαλιστικό αλλά λειτουργικό στιλ το οποίο βοηθά την τηλεόραση να ταιριάξει απόλυτα στον δικό σας χώρο. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, από την αντίθεση των υψηλής ποιότητας υλικών και της επίπεδης επιφάνειας της οθόνης, η οποία δείχνει πανέμορφη είτε είναι ανοικτή είτε κλειστή, μέχρι την επιλογή να μπορείτε να ανακλίνετε την τηλεόραση κατά 6 μοίρες – ιδανική γωνία για να τοποθετηθεί στα μοντέρνα, χαμηλά έπιπλα και να δώσει έναν άλλον αέρα στο δωμάτιο. Το concept του Monolithic Design έχει επεκταθεί σε όλη την γκάμα των προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας της Sony για το 2010.

Απολαύστε έναν νέο κόσμο διασκέδασης χωρίς ακαταστασία
Η εποχή του ΙΡΤV (Internet Protocol Television) έφτασε επιτέλους. Με μια νέα BRAVIA, σαν την ΝΧ800, μπορείτε απλά να συνδεθείτε ασύρματα στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi και να έχετε στην διάθεσή σας, από το σαλόνι, μια πληθώρα επιλογών όσον αφορά ψηφιακό περιεχόμενο και υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment