PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απίστευτες καταγγελίες κατά του Ραγκούση


Έκανε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Απίστευτες καταγγελίες κατά του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση έκανε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alter και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Με έχουν πάρει τηλέφωνο περισσότεροι από 100 βουλευτές της κυβέρνησης. Άμα ανοίξω στο στόμα μου και πω όσα μου έχουν πει για τον κ. Ραγκούση θα προκληθεί πολιτικός σάλος. Είναι απελπισμένοι ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αυτά που γίνονται. Το μίσος του κ. Ραγκούση για τον κ. Ρέππα είναι τέτοιο που δεν μπορώ να το πω» σημείωσε ο κ. Λυμπερόπουλος ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρέππα και Ραγκούση.

«Έκανε ανακοινώσεις προσβλητικές για τον κλάδο μας και όταν -μετά από ημέρες- μας δέχθηκε με χίλια ζόρια, ξέρετε τι μας είπε με αλαζονεία; “Εγώ το προεδρικό διάταγμα του Ρέππα το πέταξα στο καλάθι των αχρήστων και δε μ’ ενδιαφέρει. Κάντε ό,τι θέλετε”. Αυτή ακριβώς ήταν η απάντησή του» συμπλήρωσε ο κ. Λυμπερόπουλος συνεχίζοντας τις απίστευτες καταγγελίες κατά του κ. Ραγκούση!

«Στη συνάντησή μας του είχαμε υποβάλλει προτάσεις και περιμέναμε απάντηση μέχρι την Περασμένη Παρασκευή. Προχθές, το Σάββατο, κάναμε κλαδικό συμβούλιο. Δεν δέχθηκε ούτε να βγει στο τηλέφωνο να μας απαντήσει στα όσα προτείναμε. Ούτε αυτός ούτε κάποιος συνεργάτης του» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment