PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απέδρασε με βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος


Σε ένα τρελό ματς που ο Ατρόμητος μπορούσε να το πάρει, οι Περιστεριώτες πρέπει να λένε και «ευχαριστώ» με τον βαθμό (2-2) που πήραν στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με τον Καρασαλίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πατούσε καλύτερα και μάλιστα είχε δοκάρι στο 22ο λεπτό με τον Κόντε. Οι Περιστεριώτες όμως ανέβασαν την απόδοσή τους στο φινάλε του πρώτου μέρους και «απάντησαν» στα δοκάρια με τον Ντάουντα στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Ατρόμητος στο γήπεδο και άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ντάουντα στο 71’. Εκεί, εξελίχθηκαν τα πιο καθοριστικά λεπτά, καθώς ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» το ματς, με τον Βασιλακάκη να χάνει τη ευκαιρία για το 2-0 σε τετ-α-τετ με τον Γιαννίκογλου.
Η ομάδα της Ηπείρου απάντησε στο 87’ με τον Κόντε και δύο λεπτά αργότερα βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη χάρη σε τέρμα του Μπετρά (89’). Παρότι όλα έδειχναν ότι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα έφτανε, έστω και με επεισοδιακό τρόπο στους τρεις βαθμούς, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Γιαννίκογλου στην προσπάθειά του να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου την έχασε και ο Γιαννούλης έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρασαλίδη ο οποίος έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Κάναντι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54’ Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79’ Μπετρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63’ Χαλκιαδάκης), Κόντε

Στον πάγκο: Βελλίδης, Καρανίκας, Μπέριος, Ντόλοβατς

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιντες (82’ Καρασαλίδης), Μάντσον, Ντάουντα (81’ Βασιλείου), Ντιγκινί, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Κυριακίδης, Μενσά, Στρούγγης, Μπαστακός

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment