PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αν. Λοβέρδος: Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω


«Σκευωρία Novartis: Ώρα μηδέν! Δεν έχω ανάγκη και δε θα χρησιμοποιήσω κανένα απολύτως υπουργικό προνόμιο και καμία κοινοβουλευτική ασυλία» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τη σημερινή διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis, με την οποία οι εισαγγελείς Διαφθοράς κρίνουν πως προκύπτουν σε βάρος του επαρκείς ενδείξεις για το αδίκημα της δωροδοκίας και ζητούν να ανοίξει ο δρόμος για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Υγείας.

«Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας.

Και τούτο γιατί η ένδεια της “δικογραφίας” που διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή με λιγότερα ψευτοστοιχεία και με την πολύ καθυστερημένη αρχειοθέτηση του “ξεπλύματος” αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας. Μοναδικός σκοπός πλέον είναι η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας. Τίποτε δεν θα περάσει!» καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment