PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανύπαρκτος ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Ατρόμητος αν και είχε το πάνω χέρι, μετά το 2-2 του πρώτου ματς με τα Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», κατάφερε να μείνει εκτός διοργάνωσης. Η ομάδα της Ηπείρου σκόραρε τρία γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης και διαχειρίστηκε έως το τέλος το προβάδισμα της.

Συγκεκριμένα, το ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κάτι περισσότερο από ιδανικό καθώς η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πέτυχε τρία γκολ μέχρι το 13′! Οι παίκτες του ΠΑΣ άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3′ με τον Νάουμετς, ενώ στο 10′ ο Μιλιντσεάνου πέτυχε το 2-0. Και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου το κακό… τρίτωσε για εκείνους με γκολ του Σάλιακα στο 13′.

Ο Νταμίρ Κάναντι νωρίς-νωρίς έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 23′ και από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι, απειλώντας για πρώτη φορά στο 19′ με τον Μουνίθ. Στο 28′, ο Κωτσόπουλος, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή, μείωσε σε 1-3 με ωραία κίνηση μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικός, με τις πολλές διορθωτικές αλλαγές των δύο τεχνικών να επηρεάζουν σημαντικά το τέμπο του αγώνα. Παρά το γεγονός πως ο Ατρόμητος βρισκόταν με την πλάτη στον «τοίχο» εκείνος που πίεσε και έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν ο ΠΑΣ. Εξαιρετικός στην κόντρα επίθεση, απείλησε τρεις φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο (50′, 51′, 61′).

Όσο περνούσε η ώρα και με την πρόκριση ουσιαστικά να έχει κριθεί οι φιλοξενούμενοι έριξαν «στροφές», καθώς ο Ατρόμητος χρειαζόταν ένα… θαύμα για να πάρει το εισιτήριο για τους «8».

Η ομάδα του Κάναντι μείωσε στο 81′ με το δεύτερο γκολ του Κωτσόπουλου με όμορφη γυριστή κεφαλιά. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης έφτασε πολύ κοντά και στο χατ-τρικ στο 87′. Τέλος, στο 90+5′, ο Μάτιτς στάθηκε άτυχος ώστε να φέρει το ματς στα ίσα, με την κεφαλιά του να σταματά στο δοκάρι.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γκαλβάο (78′ Νταβιώτης), Στρούγγης, Νάτσος (56′ Σάλομον), Ούμπιδες, Χαρίσης (46′ Γούτας), Οικονομίδης (23′ Κωτσόπουλος), Ραμπέγιο (46′ Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (75′ Λώλης), Ελευθεριάδης (59′ Μπρένερ), Παμλίδης (84′ Πανουργιάς), Μιλιντσεάνου (58′ Καρτάλης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment