PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανόητα λάθη στέρησαν τη νίκη στον Ατρόμητο


Μια ανόητη αποβολή, ένα εντελώς απρόσεκτο πέναλτι και μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο 93′ δεν επέτρεψαν στον Ατρόμητο να φύγει με τη νίκη από το Αγρίνιο.

Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, στο Αγρίνιο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, αλλά η αποβολή του σκόρερ τους (Μουνίθ) λίγα λεπτά μετά το προβάδισμα έδωσε βοήθεια τους γηπεδούχους να φτάσουν στην ισοφάριση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, ισορροπημένο και δίχως πολλές και σημαντικές φάσεις με αποτέλεσμα το 0-0 να προκύψει ως φυσικό επακόλουθο της εικόνας των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο.

Στο β’ ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε με τον Ατρόμητο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 54′ με τον Μουνίθ, ο οποίος με μακρινό σουτ νίκησε τον Κνετ γράφοντας το 0-1.

Ο σκόρερ όμως εξελίχθηκε σε μοιραίο παίκτη για τον Ατρόμητο καθώς στο 65′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αρσούρα.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο παιχνίδι και σταδιακά ο Παναιτωλικός άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να πλησιάζει πιο απειλητικά προς την περιοχή του Ατρομήτου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 78′ το πάτημα στον Αριγίμπι από τον Γκαλβάο εντός περιοχής. Αρχικά ο διαιτητής Καραντώνης συνέχισε το παιχνίδι αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR έσπευσε στην οθόνη για να δει τη φάση και να καταλογίσει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 82′ ο Μπαρμπόσα με εκτέλεση αλά Πανένκα.

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού είχαν βγει στην επίθεση κι αναζητούσαν το γκολ της νίκης, οι Περιστεριώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, αλλά ο Γκαλβάο έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει το νικητήριο γκολ καθώς πλάσαρε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κνετ, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κνετ, Κωνσταντόπουλος (73′ Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Περέιρα (89′ Ντάλσιο), Τζανακάκης (89′ Λιάβας), Ταχάρ, Αρζούρα, Μάζουρεκ (62′ Αζάντι), Μπαρμπόσα, Ντίας, Αριγίμπι.

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Τομάσεβιτς (76′ Γκαλβάο), Στρούγγης, Σάλομον, Γκάλο (90′ Ούμπιδες), Χαρίσης (76′ Νάτσος), Μουνίθ, Μάτιτς (64′ Εντομβόνγι), Αγκάγιεβ (64′ Ραμπέγιο).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment