PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς: «Βαθαίνει η ύφεση»


Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ.

“Είναι μία κυβέρνηση επικίνδυνη, που εξελίσσεται στην χειρότερη της τελευταίας 30ετίας”, είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση διέσυρε τη χώρα στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν τα σπρέντς, ενώ δεν πήρε έγκαιρα τα μέτρα που χρειάζονταν και μετέτρεψε το πρόβλημα του ελλείμματος σε κρίση δανεισμού.

«Για ακόμα μια φορά, ο κ. Σαμαράς απέδειξε στους πολίτες πως δεν έχει αντιληφθεί – ή δεν θέλει να αντιληφθεί – την κατάσταση, στην οποία άφησε η παράταξή του τη χώρα, φυγομαχώντας από τα προβλήματα, ένα χρόνο πριν», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ.

Η αντιπολιτευτική επίθεση της ηγεσίας της ΝΔ ρίχνει άσφαιρα πυρά κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και του μνημονίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. “Η ΝΔ, παρά τις αντιπολιτευτικές κορώνες, κινείται στην ίδια άδικη, αδιέξοδη και αναποτελεσματική πολιτική με αυτή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου”, τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment