PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αντιφασιστική συγκέντρωση το απόγευμα στο Κερατσίνι


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επανεμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας διοργανώνουν στις 18:00, ο ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου – Δραπετσώνας και άλλες αριστερές οργανώσεις.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επανεμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας διοργανώνουν στις 18:00, στην οδό Π. Τσαλδάρη, ο ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου – Δραπετσώνας και άλλες αριστερές οργανώσεις.

Το προηγούμενο Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου, μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν εκλογικά φυλλάδια, επιτέθηκαν με πέτρες στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΡΕΣΑΛΤΟ. Όπως αναφέρεται, από την επίθεση κινδύνευσαν ακόμη και μικρά παιδιά, καθώς μία από τις πέτρες έπεσε σε παιδικό δωμάτιο διαμερίσματος που βρισκόνταν κάτω από το συγκεκριμένο στέκι.

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου κάνει λόγο για ολιγωρία της αστυνομίας να επέμβει στην περιοχή.

Πάντως, πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν στο ΑΜΠΕ ότι όταν ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας, ισχυρές δυνάμεις έφθασαν στην περιοχή αλλά τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν αποχωρήσει.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Παύλου Φύσσα χαρακτήρισε ως μαχαιριά στις πανανθρώπινες αξίες τα έκτροπα που διέπραξαν μέλη της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι μεταξύ των οποίων και η καταστροφή μνημείου του Π. Φύσσα.

Η οικογένεια έκανε λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού όχι μόνο των ίδιων αλλά και της ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment