PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αντιπαράθεση για την οικονομία


Μήνυμα ευθύνης ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων της συνόδου της 25ης Μαρτίου έστειλε, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός.

Μήνυμα ευθύνης ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων της συνόδου της 25ης Μαρτίου έστειλε, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι ούτε υπερβολική αισιοδοξία πρέπει να υπάρχει, αλλά ούτε η μιζέρια της μοιρολατρίας, που συνιστά καταστροφολογία και οδηγεί στην παραίτηση.

“Η 25η Μαρτίου είναι κρίσιμος σταθμός και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την Ελλάδα. Μακάρι να υπάρξουν οι σωστές αποφάσεις, αλλά είναι ένας σταθμός. Εμείς δίνουμε τη μάχη, αλλά όποιο αποτέλεσμα το αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο βασιζόμενοι στις δυνατότητές μας”, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός απαντώντας, από το βήμα της Βουλής, στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο κ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην κρίση της Λιβύης, μίλησε για την σημασία και το ρόλο που παίζει η Ελλάδα στην περιοχή, υπογραμμίζοντας ότι “η επόμενη ημέρα θα μας βρει ενεργά παρόντες, ως πόλο σταθερότητας στην περιοχή”

Για το θέμα της μάχης στην Ευρώπη στα τέλη Μαρτίου ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε: “επειδή κ. πρωθυπουργέ, οσάκις βγαίνετε στο εξωτερικό, ο κ. Παπακωνσταντίνου εξαπολύει δέσμη μέτρων, ή εσείς να μη βγαίνετε ή να τον παίρνετε μαζί σας”.

Δίνουμε μάχες εντός και εκτός για το συσσωρευμένο χρέος, γιατί στην κυβέρνηση αυτή έπεσε ο κλήρος να σηκώσει αυτό το βάρος, απάντησε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι “πρόκειται για μία δύσκολη μετάβαση, αλλά σε μία διαφορετική Ελλάδα”.

Σφοδρή αντιπαράθεση Γ.Παπανδρέου με Α.Τσίπρα στη Βουλή

Σφοδρή αντιπαράθεση, η οποία έφτασε ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ενόψει και της ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου και των επικείμενων αποφάσεων για το Σύμφωνο Σταθερότητας.

«Φοράτε το προσωπείο του αριστερού. Ο λόγος σας είναι αριστερός ενώ οι πράξεις σας βαθύτατα συντηρητικές. Τριχοτομήσατε το κόμμα σας και είναι κρίμα κ. Τσίπρα γιατί ξεκινήσατε με ελπίδες στην αριστερά. Θα περίμενα από εσάς που θέλετε να εκπροσωπείτε την αριστερά να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων στις κοσμογονικές αλλαγές που γίνονται και που εμείς θα τις κάνουμε για να σώσουμε τη χώρα», υπογράμμισε σε μία αποστροφή του λόγου του ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση εξαπατήσατε συνειδητά τον ελληνικό λαό. Οι μάσκες έπεσαν μετά τα όσα ανέφερε ο κ. Στρος Καν. Τώρα πια ο βασιλιάς είναι γυμνός. Είχατε δώσει το πράσινο φως από το Δεκέμβριο να έρθει το ΔΝΤ και να σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα», αντέτεινε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment