PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο Μπιλ Κόσμπι


Ο 78χρονος Αφροαμερικανός κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι, στις 24 Μαΐου θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.

Δεκάδες γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον γνωστό ηθοποιό ότι τους έδωσε υπνωτικά χάπια και στη συνέχεια, όσο οι ίδιες ήταν αναίσθητες, τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Τη Δευτέρα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας απέρριψε έφεση του Κόσμπι και αποφάσισε την άρση του «παγώματος» της ποινικής διαδικασίας. Η υπόθεση που θα πάει στα δικαστήρια αφορά την Άντρεα Κόνσταντ, η οποία άσκησε μήνυση κατά του ηθοποιού το 2005. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η υπόθεση άνοιξε ξανά μετά τις καταγγελίες δεκάδων γυναικών που ισχυρίζονταν ότι ο ηθοποιός τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Παράλληλα, δικαστής αποφάσισε την Τρίτη ότι ο γνωστός κωμικός δεν μπορεί να λάβει τις σημειώσεις των δημοσιογράφων του New York magazine που μίλησαν σε δεκάδες γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση.

Ο Κόσμπι δεν έχει καταδικαστεί και εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες. Ωστόσο, πρόσφατα ήρθε στο φως μια παλαιότερη κατάθεσή του, στην οποία παραδέχεται ότι είχε αγοράσει στη δεκαετία του 1970 ηρεμιστικά χάπια, με σκοπό να τα βάλει κρυφά στο ποτό γυναικών πριν τις βιάσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment