PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αντιδρά το Περιστέρι στη δημιουργία Mall στην Ακαδημία Πλάτωνος (video)


Μετά το ψήφισμα αντίθεσης που είχε περάσει στο Δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου, οι επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πόλη μας αντέδρασαν για άλλη μια φορά στην κατασκευή του «Academy Gardens» μέσω συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο ΚΥΒΕ.

Στη συνάντηση που διοργάνωσε ο ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας) συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους Δήμους στη Δυτική Αθήνα, καταστηματάρχες και εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας ενάντια στην ανέγερση του Mall στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Στη συνάντηση τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της παράταξης “Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι, Φώτης Κουγιουμτζής, ο επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου” Γρηγόρης Τημπλαλέξης, ο επικεφαλής της παράταξης “Αριστερή Κίνηση Περιστερίου” Πάνος Παπανικολάου κ.α.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε μαζί με τους Δημάρχους Ιλίου και Αιγάλεω με τον αρμόδιο Υπουργό Γιώργο Σταθάκη. Ο κ. Σταθάκης τόνισε πως η απόφαση της δημιουργίας του Mall είναι νόμιμη και δεν υπάρχει κάποια άλλη ενέργεια για την αποφυγή της. Εμφανίστηκε σύμφωνα με τον Δήμαρχο αμετακίνητος στη συγκεκριμένη απόφαση χωρίς να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το τι θέλουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας.

Βάσει των ομιλιών και των υπόλοιπων επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Περιστερίου, η αντιμετώπιση της ανέγερσης του Mall θα έχει και άλλα επεισόδια αφού θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις αν συνεχιστεί η εν λόγω απόφαση από το Υπουργείο.

ΟΛΟΙ οι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι που βρίσκονταν στη σύσκεψη εξέφρασαν την αντίθεση τους στην κατασκευή του mall, το ίδιο και οι εκπρόσωποι των εμπορικών Συλλόγων.

Το πως θα κινηθούν οι δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας ενάντια στο mall θα συζητηθεί εκ νέου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment