PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Αντιδημοκρατικά μέτρα μέσα, χαμός έξω»


Διεθνής τύπος για ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου σε συνδυασμό με τα επεισόδια που γίνονται έξω από την Βουλή.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου σε συνδυασμό με τα επεισόδια που γίνονται έξω από την Βουλή.

Ως… «χάος» περιγράφεται η κατάσταση στην Αθήνα από την γερμανική εφημερίδα «Die Welt». «H αστυνομία πετάει δακρυγόνα εναντίον των διαδηλωτών», είναι το πρώτο θέμα, στο οποίο αναφέρεται «Νευρικότητα στην Αθήνα. Επικρατεί χάος. Η Ευρώπη ελπίζει σε ένα “ναι”».

Στην γερμανική έκδοση της «Der Spiegel» φιλοξενείται άρθρο με τίτλο «Εκατοντάδες Έλληνες άρχισαν την διαμαρτυρία της τελευταίας φωνής», ενώ το βασικό θέμα γράφει “Το ελληνικό κοινοβούλιο υπερψήφισε το μεγάλο πακέτο νέων μέτρων”

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα ψηφίσει τα νέα μέτρα εκφράζει σε σημερινό δημοσίεμα τη εφημερίδα Νew York Times, η οποία κάνει συγκεκριμένα αναφορά στον Α. Αθανασιάδη και τον κ. Ρομπόπουλο.

«Την ώρα της ψήφισης έξω βρίσκονται χιλιάδες πολίτες που φωνάζουν “Προδότες, προδότες”.

Η αστυνομία κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων». Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι τώρα ψηφίζουν οι Έλληνες βουλευτές τα «αντιδημοκρατικά μέτρα λιτότητας μέσα, ενώ απέξω γίνεται χαμός».

Οι Financial Times πάντως έχουν κύριο άρθρο με τίτλο «Η Αθήνα πρώτο θέμα στην ατζέντα της Κριστίν Λαγκάρντ», στο οποίο αναφέρονται οι δυσκολίες που θα έχει η νέα επικεφαλής του ΔΝΤ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment