PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αντίθετη με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια η Ιερά Σύνοδος


Tην έντονη αντίθεσή της στην, όπως αναφέρει, «επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας», εκφράζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος με ανακοινωθέν που εξέδωσε.

Τονίζει επίσης ότι «δυστυχώς, επικράτησε και πάλι η “πολιτική ορθότητα” ενάντια στη φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού».

Αναλυτικά το ανακοινωθέν έχει ως εξής:

«Μετά από τη χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική του αξία την οικογένεια. Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η “πολιτική ορθότητα” ενάντια στη φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment