PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανοιχτό κάλεσμα εθελοντών για πυροπροστασία


Από την Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.

Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. καλούν κάθε αισθητοποιημένο πολίτη να συνδράμει στην προσπάθεια για Πυροπροστασία των τελευταίων πνευμόνων πρασίνου στη Δυτική Αττική.

Καλούμε όλους τους ενεργούς Πολίτες, οι οποίοι βαρέθηκαν να είναι θεατές στο ίδιο έργο και ιδίως από επίσημους φορείς οι οποίοι αδρανούν εγκληματικά, να συνδράμουν στην Εθελοντική Πυροπροστασία που οργανώνουν Εθελοντές.

Η ποιότητα ζωής μας, ξεκινά και τελειώνει από το φυσικό Περιβάλλον το οποίο δανειζόμαστε για να ζήσουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να το προστατέψουμε για να το παραδώσουμε και στην επόμενη γενιά.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί, να συμμετάσχει σε πυροφυλάξεις, σε εκπαιδεύσεις , στην προστασία του περιβάλλοντος να επικοινωνήσει μαζί μας.

Οι Πυροφυλάξεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο Ποικίλο Όρος και ζητούμε την στήριξή σας για να επεκτείνουμε το πρόγραμμα φύλαξης. Το πρόγραμμα για συμμετοχές είναι ανοιχτό αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελάτε μαζί μας και από κοινού να προστατέψουμε τα δάση μας. Ελάτε μαζί μας και από κοινού να προστατέψουμε τον φυσικό μας πλούτο. Ελάτε μαζί μας και από κοινού να εκπαιδεύσουμε τα παιδία μας.

Ελάτε μαζί μας για να σας προσφέρουμε το ελάχιστο σε θέματα αυτοπροστασίας. Περισσότερες πληροφορίες και στο 210-5786870 ( 19.30 με 21.30 ) ή στείλτε e-mail στο kipoda@kipoda.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διοργανώνουμε: Σεμινάρια Πολιτικής Προστασίας, Πρώτων Βοηθειών , Αιμοληψίες.

Συμμετέχουμε: Στην Πυροφύλαξη του Ποικίλου ¨Όρους και άλλες δράσεις σχετικές με την προστασία του Περιβάλλοντος. Διαθέτουμε: Τράπεζα Αίματος, Εθελοντική Ομάδα εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας.

Στηρίζουμε: Αδύνατες ομάδες του Πληθυσμού συγκεντρώνοντας Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Ελπίζουμε: Στην δική σας συμπαράσταση για να καταφέρουμε να προσφέρουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment