PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανοιχτοί Ορίζοντες: Αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου


Η Δημοτική παράταξη “Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι”, μέσω του επικεφαλής τους Θανάση Καποτά, με ανακοίνωση τους εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου που απεργούν και κινητοποιούνται απέναντι στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για να ιδιωτικοποιήσει δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής: «Η εκχώρηση δημοτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες δημιουργεί κινδύνους για απολύσεις εργαζομένων στην αυτοδιοίκηση, υποβάθμιση των  παρεχόμενων υπηρεσιών και πρόσθετα βάρη προς τους δημότες.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου και το δημοτικό συμβούλιο  να πάρει ξεκάθαρη θέση  απέναντι σε μεθοδεύσεις και πειραματισμούς που έχουν ήδη αποτύχει στην Ευρώπη και να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Ζητάμε να αποσυρθεί το άρθρο 179 του «αναπτυξιακού νομοσχεδίου» που επιδιώκει με ισχνές πλειοψηφίες να δοθούν τα φιλέτα των δημοτικών υπηρεσιών σε εργολάβους και να προστατευτεί ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας τους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment