PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανοιχτά τα καταστήματα 11:00 με 18:00


Ανοιχτά είναι σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου, αρκετά εμπορικά καταστήματα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων, η οποία άρχισε την περασμένη Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί στις 15 του μήνα.

Το άνοιγμα των καταστημάτων σήμερα είναι προαιρετικό και ο Εμπορικός Σύλλογο Αθηνών έχει ορίσει ως προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας: 11:00 πμ έως 18:00 μμ. Η πρόταση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης για τα δικά του μέλη είναι να παραμείνουν ανοιχτά έως τις 20:00.

Οι προσφορές είναι δελεαστικές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, ωστόσο, η αναιμική κίνηση της Κυριακής 21 Απριλίου από τη μια, που δεν κατάφερε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα το οποίο βιώνει η αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, και από την άλλη η αισθητή μείωση του τζίρου την πασχαλινή περίοδο, μεταξύ 4%-6%, δεν αντισταθμίζονται εύκολα.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) συμβουλεύει τους καταναλωτές να εκμεταλλευθούν τις χαμηλότερες τιμές των εκπτώσεων, αλλά και να είναι προσεχτικοί. Υπενθυμίζει ότι πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή του προϊόντος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment