PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ανοίγει ο θερινός «Cine Πέραν» στο Περιστέρι


Τα θερινά σινεμά ανοίγουν σταδιακά από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, με επιθυμητή πληρότητα περίπου στο 70%, με ανοιχτά τα κυλικεία αλλά χωρίς διάλειμμα, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, όπως συμφώνησαν οι αιθουσάρχες στην τηλεδιάσκεψη με την υπουργό Πολιτισμού πριν από λίγες ημέρες.

Τα σινεμά σηκώνουν αυλαία δύο εβδομάδες μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και η αναμενόμενη διστακτικότητα των θεατών στο κλίμα μιας ιδιότυπης αγοραφοβίας που οφείλεται στην πανδημία και την καραντίνα σιγά-σιγά θα ξεπεραστεί, όπως πιστεύουν οι αιθουσάρχες.

Καθαρίζουν τις αυλές, απολυμαίνουν, φρεσκάρουν τα λουλούδια, συντονίζουν τη λειτουργία τους για την ασφάλεια των θεατών.

Το «Σινεμά σε περιμένει» λένε σύσσωμοι οι φορείς της ελληνικής κινηματογραφίας στην καμπάνια τους για την επάνοδο των θερινών σινεμά.

Κι από Σεπτέμβριο βλέπουμε τι θα συμβεί με τις χειμερινές αίθουσες, τον ανταγωνισμό του Νetflix και τις άλλες πλατφόρμες που ανθούν κι αλλάζουν ριζικά τον τρόπο θέασης του κινηματογράφου.

Από την 1η Ιουνίου, λοιπόν, ανοίγει στο Περιστέρι το «Cine Πέραν» στην Κώστα Βάρναλη, με την προβολή της ταινίας η «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

Έπειτα από τη θριαμβευτική της έξοδο τον Μάρτιο, η «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», διακόπηκε απότομα λόγω της επιβολής των περιοριστικών μέτρων, τώρα ξαναβρίσκει το κοινό της κάτω από το φως των αστεριών, την μυρωδιά του αγιοκλίματος και με ασφάλεια.

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη είναι μια γκανγκστερική κωμωδία, που αφηγείται μια ερωτική ιστορία, πικρή και μαύρη.

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης
Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Παπαδοπούλου, Βαγγέλης Μουρίκης, Αντώνης Κοτζιάς, Βασίλης Μπισμπίκης, Βασιλική Καλιμάνη, Πέτρος Ζερβός, Σοφία Κούνια, Φωκίων Μπόγρης, Αρετή Πουρνάρα, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment