PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανοίγει η αυλαία της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης


Στις 18:00 ξεκινά στην Ολομέλεια της Βουλής, η τριήμερη συζήτηση για τη ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, την οποία ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέχεια της πρότασης μομφής που κατέθεσε η Ν.Δ. κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Η κοινοβουλευτική «μάχη» θα ξεκινήσει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής με ονομαστική ψηφοφορία.

Η συζήτηση αναμένεται να πυροδοτήσει μετωπική σύγκρουση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, καθώς απομένουν περίπου τρεις εβδομάδες για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το πολιτικό κλίμα παραμένει τεταμένο με φόντο την επίθεση του κ. Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο, την αναζωπύρωση της αντιπαράθεσης για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αλλά και τις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να κατέβει στη συζήτηση με «όπλο» το πακέτο μέτρων που παρουσίασε χθες στο Ζάππειο, τα οποία αφορούν μειώσεις του ΦΠΑ, χορήγηση «13ης σύνταξης», μείωση ΕΝΦΙΑκαι εισφοράς αλληλεγγύης και μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών για νέους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment