PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανεξάρτητοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλ. Πλέστης και Αθ. Δημητρίου


Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση τους εξέδωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αλέξανδρος Πλέστης και Θανάσης Δημητρίου, από την Παράταξη «Περιστέρι με όλους – Ανατροπή», αναλυτικά:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Μετά από ώριμη σκέψη πήραμε την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθούμε από την παράταξη « Περιστέρι με όλους – Ανατροπή »

Την απόφασή μας αυτή την λάβαμε από κοινού αφού εξαντλήσαμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα για το οποίο ιδρύσαμε πριν από οκτώ περίπου χρόνια με επικεφαλή τον Δημήτρη Κελάφα , την ανεξάρτητη παράταξη μας .

Μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Κελάφας , παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου όχι όμως από εκείνη του επικεφαλή της παράταξης όπου και παραμένει έως σήμερα. Η αποχώρηση από τη θέση αυτή χωρίς να δρομολογηθεί έως και σήμερα καμία ενέργεια για την πορεία της στο μέλλον, με μια ανομοιογενή δημοτική ομάδα στην σύνθεση της είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να παράξει το ανάλογο έργο για το οποίο μας έχει εκλέξει ο λαός .

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πώς κάναμε τα πάντα για να βοηθήσουμε στην καλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου με σεβασμό προς τους θεσμικά ιθύνοντες αλλά και με ουσιώδη κριτική και παρεμβάσεις όπου απαιτούνταν.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι με στοχευμένες  δράσεις μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο ήρθαμε σε αντιπαράθεση και ρήξη προστατεύοντας και προωθώντας τις αρχές του συνδυασμού μας, αξιοποιώντας με τον πρέποντα σεβασμό την εντολή που πήραμε από τους συνδημότες μας, πάντα όμως για δημιουργική και ουσιώδη αντιπολίτευση χωρίς αγκυλώσεις για το καλό της πόλης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας στήριξαν στον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη. Ευχαριστούμε τον μοναδικό δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Βασίλη Μουκουβίνα που μας συντρόφευε στη μοναξιά μας στα δημοτικά συμβούλια. Ευχαριστούμε τους διαμερισματικούς συμβούλους καθώς και τα μέλη που συμμετείχαν στον αγώνα μας .

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ευθύνες που μας αναλογούν απέναντι στους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους δηλώνουμε κατηγορηματικά και κάνουμε σαφές ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε δημόσια τους συλλογισμούς μας, να στηρίζουμε ιδέες και δράσεις, να ασκούμε δημιουργική κριτική και να καταθέτουμε προτάσεις για το καλό της πόλης και τα συμφέροντα των πολιτών.

Η πορεία του καθένα από εμάς συγκρίνεται, κρίνεται και αξιολογείται».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment