PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανδ. Λοβέρδος: Είστε ψεύτες, είστε συκοφάντες, είστε κοινοί κακοποιοί


Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την άρση ή μη της ασυλίας του για την υπόθεση Novartis.

«Είστε ψεύτες, είστε συκοφάντες, είστε κοινοί κακοποιοί» είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Λοβέρδος δηλώνοντας αποφασισμένος «να συντρίψει τη σκευωρία». «Πρόσωπο με πρόσωπο θα συντρίψω την σκευωρία. Και ενώπιος ενωπίοις θα αποκαλύψω τους εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της πλεκτάνης, κουκουλοφόρους και μη» ανέφερε, επαναλαμβάνοντας ότι ζητεί την άρση της ασυλίας του «ως πρώτο βήμα για να τελειώνει αυτή η άθλια μεθόδευση εναντίον μου και εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής».

«Δεν μου αρκεί που θα καθίσουν όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της σκευωρίας στο σκαμνί. Θέλω οπωσδήποτε να μην υπάρχει ούτε σε έναν πολίτη η εύλογη αμφιβολία για το τι ακριβώς έχει συμβεί στο πεδίο της Υγείας επί κυβερνήσεως του κόμματός μου, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Παπαδήμου, αλλά και μετά που το κόμμα μας συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά» ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, για να προσθέσει ότι δεν του χρειάζεται η επίκληση των βουλευτικών ή υπουργικών προνομίων.

Ο κ. Λοβέρδος κατήγγειλε ότι βρέθηκε «στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών» και υποστήριξε πως η «καταρρακωμένη σκευωρία στήθηκε για ψήφους». «Είναι αδίστακτοι κακοποιοί, δεν ωροδούν προ ουδενός και για κανένα λόγο μπροστά στο μικροκομματικό τους συμφέρον» ανέφερε, υποστηρίζοντας πως «η επιλογή Τσίπρα είναι να πάμε σε εκλογές με σκανδαλολογία».

Βασικός στόχων των «σκευωρών» όπως είπε είναι το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής. «Αφού δεν τους βγήκαν οι γέφυρες, επανέρχονται και καταφεύγουν στη λάσπη» είπε ενώ αναφερόμενος στη «στοχοποίησή» του πρόσθεσε πως «δεν τους αρέσει που είμαι εγώ εκείνος ο υπουργός που κατοχύρωσε την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, τον ΕΟΠΥΥ, τον προσδιορισμό της τιμής φαρμάκων με βάση τις τρεις χαμηλότερες τιμές στην Ε.Ε. που ο ΣΥΡΙΖΑ την μετέτρεψε σε τιμολόγηση με βάση τις δύο χαμηλότερες τιμές στην ευρωζώνη, δηλαδή προσδιόρισε με ακριβότερα κριτήρια την τιμολόγηση, που επανεισήγαγα τη θετική λίστα φαρμάκων επιβάλλοντας και «διόδια» για να ενταχθεί ένα φάρμακο στην λίστα αυτή, και παίρνοντας από τις εταιρείες με μία απλή κίνηση 262 εκατ. ευρώ το 2011».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment