PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανδρέας Παχατουρίδης:«Καμιά αύξηση στα δημοτικά τέλη»


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου, αποφασίσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο να μη γίνει αύξηση στα δημοτικά τέλη για 3η συνεχή χρονιά.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, αποφασίσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο να μη γίνει αύξηση στα δημοτικά τέλη για 3η συνεχή χρονιά.

Παρά το γεγονός της βαθύτατης κρίσης και της πρωτοφανούς μείωσης των εσόδων των Δήμων, λόγω των περικοπών από το Υπουργείο Εσωτερικών των χρημάτων που υποχρεούται να δίνει, ο Δήμαρχος εισηγήθηκε -συμμεριζόμενος τα ασήκωτα βάρη που έπεσαν στην λαϊκή οικογένεια- να μη γίνει αύξηση στα δημοτικά τέλη για 3η συνεχή χρονιά.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Σε μια πρωτόγνωρη καταπίεση της λαϊκής οικογένειας, που αντιμετωπίζει μείωση μισθών και συντάξεων, ανεργία, κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δηλαδή ουσιαστικά προβλήματα επιβίωσης, η κραυγή όλων μας είναι: δεν πάει άλλο! Απόγνωση, αγανάκτηση και οργή είναι τα μόνα συναισθήματα που κυριαρχούν στην κοινωνία.

Διαρρηγνύεται ο κοινωνικός ιστός της πατρίδας μας και οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα…

Το γενικότερο πολιτικό σύστημα εξουσίας, αυτοί που δημιούργησαν και γιγάντωσαν τα προβλήματα και τώρα επιχειρούν να βρουν λύσεις, πρέπει επιτέλους να τραβήξουν μια κόκκινη γραμμή, γιατί η κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της.

Η Δημοτική Αρχή του Περιστερίου και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην καταπίεση και στην αποσάθρωση της λαϊκής οικογένειας».

Και ο Δήμαρχος Περιστερίου κατέληξε: «Τα Νέα Διαστρωματικά Κοινωνικά Κινήματα που γεννά η κοινωνία, έχοντας γνώση της «εφικτής δύναμης» που διαθέτουν, θα παρεμβαίνουν όλο και περισσότερο και θα δημιουργήσουν τον «νέο παίκτη», που θα καθορίζει πλέον την διαμόρφωση των στόχων οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment