PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αναχώρησε για τον Πλατανιά ο Ατρόμητος


Με προπόνηση στο γήπεδο Περιστερίου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων.

Με προπόνηση στο γήπεδο Περιστερίου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων. Οι 19 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή γευμάτισαν και στην συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό τα Χανιά

Στην αποστολή είναι: Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γεωργίου, Καραγκούνης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Γρομητσάρης, Γκαρσία, Φάμπιο.
Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο, ιδιαίτερα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες από βαθμολογικής πλευράς. Ο Πλατανιάς έπειτα από την αλλαγή του προπονητή περιμένουμε να παίξει πιο σφικτά αν και γηπεδούχος και θα προσπαθήσει να μας «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πάνω σε αυτό τον τομέα και να επιδείξουμε δύναμη και θέληση. Θα είναι ένα ματς που ίσως να κριθεί σε αυτά τα σημεία γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment