PeristeriNews.gr
Media

Ανατροπές στον Σκάι


Το όνομά της άμεσα συνδεδεμένο με την ενημέρωση στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς από νεαρή ηλικία βρέθηκε στον Σκάι κάνοντας ρεπορτάζ και αργότερα μεταπήδησε μπροστά από τις κάμερες. Η συνεργασία, όμως, της Άννας Μπουσδούκου με το σταθμό -όπως όλα δείχνουν- βαδίζει προς το τέλος της με την παρουσιάστρια να σκέφτεται νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Συγκεκριμένα, η ίδια επιθυμεί να αναλάβει διοικητική θέση στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με το οποίο είχε ήδη συνεργασία, έχοντας υποστηρικτικό ρόλο στον τομέα υποτροφιών για δημοσιογράφους, αλλά και σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το φορτωμένο της πρόγραμμα δεν θα της επιτρέψει να βρίσκεται και στο τιμόνι της εκπομπής «Τώρα», με την ίδια να αναμένεται να οριστικοποιήσει την παραπάνω εξέλιξη μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στις οποίες βρίσκεται.

Αλλαγές στον προγραμματισμό

Οι εξελίξεις στο κανάλι του Φαλήρου φαίνεται ότι διαδέχονται η μία την άλλη, με τα στελέχη του Σκάι να προσπαθούν να φτιάξουν το κατάλληλο πρόγραμμα για τη νέα σεζόν με στόχο και πάλι την κορυφή.

Μετά τις πληροφορίες για αποχώρηση της Άννας Μπουσδούκου από το σταθμό, που θα οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, οι ιθύνοντες φαίνεται ότι έχουν ήδη σκεφτεί το πώς θα προσαρμοστεί η ροή των εκπομπών. Συγκεκριμένα, τη θέση της εκπομπής «Τώρα» πιθανότατα θα πάρουν οι «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, που έχουν ήδη συνδεθεί με τους τηλεθεατές και οι τελευταίοι τους έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Αντίστοιχα, στις 12.00, όπου και ξεκινούσε η εκπομπή του τηλεοπτικού διδύμου, θα βρεθεί η Τατιάνα Στεφανίδου με το νέο της εγχείρημα. Η παρουσιάστρια, η οποία ανήκει πλέον στην οικογένεια του Σκάι μετά την αποχώρησή της από το Epsilon, ετοιμάζεται να επιστρέψει με μία κοινωνική εκπομπή και με δυνατή ομάδα που από τις αρχές ακουγόταν ότι θα βγαίνει στον αέρα στις 12.00.

ο πρώτο μισό της σεζόν, όμως, ο Σκάι φέρνει αλλαγές και στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη του σταθμού. Οι ιθύνοντες αποφάσισαν εκτός του «My style rocks», να βγει στον αέρα και το «Power of love» που προοριζόταν για τις αρχές του 2019. Τα στελέχη σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μία δυνατή ζώνη από τις 15.00 έως και τις 19.45, όπου θα βγαίνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, με άρωμα ριάλιτι.

Επιθυμώντας να διατηρήσουν τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου θα ριχτούν στην αρένα με αυτά τα δύο φορμάτ, των οποίων θα είναι οι κεντρικές παρουσιάστριες αντίστοιχα, με τις επόμενες ημέρες να αναμένεται και η ανακοίνωση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment