PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανατριχιάζουν οι δηλώσεις του γιατρού που χειρούργησε τον Π. Τατσόπουλο


Τα πρώτα λεπτά της άφιξης του Πέτρου Τατσόπουλου με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μετά από την ξαφνική λιποθυμία στον αέρα εκπομπής περιέγραψε ο γιατρός που τον χειρούργησε Δημήτρης Λυμπεριάδης.

«Τετοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν» σημείωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης μιλώντας στον Alpha, ωστόσο σημειώνει ότι «σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση».

Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που τον χειρούργησε

«Είναι σταθερή αυτή τη στιγμή η κατάστασή του. Νοσηλεύεται στην εντατική, σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης για τον συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο.

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του κι είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό (σ.σ. δηλαδή ξύπνιο). Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο» κατέληξε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Leave a Comment