PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανασυγκροτείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού


Δημιουργείται εκ νέου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού. Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έχει πλέον πέντε βουλευτές, καθώς ο Γιώργος Αμυράς και η Κατερίνα Μάρκου – που είχαν αποχωρήσει – παραιτήθηκαν για να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία.

Τις έδρες τους κατέλαβαν ο Νίκος Νυφούδης και η Αντιγόνη Λυμπεράκη, που ανήκουν στο Ποτάμι.

Για το θέμα υπήρξε γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου της Βουλής, ενώ ο Νίκος Βούτσης έστειλε επιστολή στον κ. Θεοδωράκη ενημερώνοντάς τον πως η αρμόδια υπηρεσία του κοινοβουλίου θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ανασυγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής.

Προηγήθηκαν σχετική επιστολή του κ. Θεοδωράκη προς τον πρόεδρο της Βουλής, στις 2 Μαΐου, καθώς και σημερινή επιστολή των πέντε βουλευτών.

«’Περπατάμε πολύ μακριά, περπατάμε μακριά’, όπως λέει και ο Springsteen. Το Ποτάμι απέκτησε ξανά Κ.Ο. Αν και ποτέ δεν έπαψε, χάρη στους Γ. Μαυρωτά και Σπ. Λυκούδη να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση» έγραψε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας: «Επόμενος σταθμός νίκης η 26η Μαΐου. Hello Sunshine».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment