PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αναστολή των στάσεων εργασίας στον ΗΣΑΠ, χωρίς τρένα και προαστιακό την Πέμπτη


Την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν προκηρυχθεί για σήμερα στον ΗΣΑΠ από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας και για την Παρασκευή από τις 12.00 έως τις 15.00 ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, «μετά την έμπρακτη βούληση της Διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο για τα αιτήματά μας».

Όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση, στη συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων, καταλήγει.

Χωρίς τρένα και προαστιακό την Πέμπτη

Κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο δεν θα εκτελεστεί από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διευκρινίζει ότι θα ματαιωθούν και τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Οι σιδηροδρομικοί θα πραγματοποιήσουν στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης συγκέντρωση στο κτήριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3), για να εκφράσουν τη διαφωνία τους στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment