PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αναστασίου: «Είμαστε Ατρόμητος και δεν φοβόμαστε»


Κανέναν φόβο δεν έχει ο Ατρόμητος για το ματς κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας όπως τόνισε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Έλληνα τεχνικό να παρουσιάζεται αισιόδοξος για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι πολλοί Πολωνοί ποδοσφαιριστές σκοράρουν κατά πολωνικών ομάδων και αν ελπίζει το ίδιο για τον Κορτ: «Το ελπίζω».

Για το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει ο Κουλούρης: «Έφυγε ο Κουλούρης, ήρθε ο Βέλλιος και ελπίζουμε να έχει μια εξίσου καλή σεζόν και να είναι όπως ελπίζουμε για να έχουμε ανάλογα καλή σεζόν».

Για το αν ο Ατρόμητος έχει κάποιο φόβο για το ματς: «Όχι, κανέναν φόβο. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει οργανωμένο ποδόσφαιρο, τακτικό. Είμαστε ακόμα στην αρχή, δεν έχουμε δέσει ακόμα. Αλλά ελπίζουμε μέσα από τη δουλειά να γινόμαστε καλύτεροι. Πάντα ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό είναι δύσκολο και ενδιαφέρον. Η Λέγκια έχει προβάδισμα γιατί έχει περισσότερα επίσημα ματς. Εμείς προσπαθούμε να δέσουμε. Έχει επικίνδυνους παίκτες, είναι καλή ομάδα και πρέπει να τους προσέξουμε. Επιπλέον, παίρνει δύναμη από τον κόσμο της».

Για το αν πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ανυπομονησία σε σχέση με τα ματς με τη Λέγκια: «Στον προηγούμενο γύρο ήταν σημαντικό να κάνουμε αυτό το βήμα. Είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση, θέλουμε να παίζουμε σε αυτά γήπεδα. Είναι ένα έξτρα κίνητρο, να δούμε το επίπεδό μας. Τo σημαντικό για μένα είναι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, να ακολουθήσουν το πλάνο. Η ομάδα μου μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Αλλά πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και στα 90 λεπτά. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας και σίγουρα έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας».

Για το πλάνο εν όψει του παιχνιδιού: «Τακτικά όπως καταλαβαίνετε είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Η Λέγκια έχει μεγαλύτερη ισορροπία στις γραμμές της. Μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και η αποφασιστικότητα που θα δείξουμε στις μονομαχίες μας. Εκεί θα κριθούν πάρα πολλά. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε και να περιορίσουμε τη δράση της Λέγκια στην επίθεση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment