PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ανανεωμένο και λειτουργικό το νέο site της ΕΤΕΚΑ


Στον «αέρα» του διαδικτύου έχει ανέβει εδώ και μερικές μέρες το νέο, ανανεωμένο και λειτουργικό site της πετρελαϊκής εταιρείας, ETEKA, η οποία πλέον θεωρείται από τις μεγαλύτερες στο χώρο εταιρείες διάθεσης καυσίμων στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Αναφορικά με την ιστοσελίδα πρόκειται για μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή που προσφέρει στο χρήστη εύρος πληροφοριών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΕΤΕΚΑ στο εθνικό και διεθνές σκηνικό.

eteka_site3

Εντός της ιστοσελίδας υπάρχει μήνυμα του προέδρου της ΕΤΕΚΑ κ. Γιώργου Σπανού, ιστορικό και στόχοι της εταιρείας, αλλά και πλήρη ανάλυση όλων των προϊόντων.

Ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ακριβή τοποθεσία των εκατοντάδων πρατηρίων καυσίμων σε όλη την Ελλάδα, εργαλείο ιδιαίτερα χρήσιμο κυρίως γι’ αυτούς που ταξιδεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τους επόμενους μήνες θα λειτουργήσουν στο νέο site της ΕΤΕΚΑ και άλλες χρήσιμες εφαρμογές για το χρήστη οι οποίες θα τον βοηθούν ακόμα περισσότερο στην επιλογή των πρατήριων καυσίμου.

eteka_site2

Τέλος όσοι επισκέπτονται το site της ΕΤΕΚΑ θα μπορούν να ενημερώνονται για τις προσφορές που κάνει η εταιρεία στους ιδιώτες πελάτες της. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας οικονομικού πετρελαίου θέρμανσης απλά με μια κλήση. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο 210 4004003 ή 210 4005788 (7 γραμμές) καθημερινά 8:00 με 20:00 και Σάββατο 8:00 με 15:00. Η εταιρεία θα σας παραδώσει το πετρέλαιο θέρμανσης που θα παραγγείλετε τις ώρες που εσείς επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Στουρνάρας: Αν δεν ήταν το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος, η χώρα ίσως να είχε βγει από την ευρωζώνη

Peristeri News

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, στο 2,6% στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment